Saunan koolaus

Saunan koolaus

Saunan koolaus

Tarvitsetko palvelua saunan koolaus?

Kilpailuta saunan koolaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Saunan koolaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Saunan katon tai seinän koolaus tarkoittaa tyypillisesti kehikkoa, jonka avulla saunan pinnoille voidaan kiinnittää pintaverhousmateriaalia, kuten esimerkiksi paneelia.

Mitä maksaa saunan koolaus?

Katso hintasivu: Saunan koolaus hinta

Saako saunan koolauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta saunan koolaus saa kotitalousvähennystä. Saunan koolaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 saunan koolauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa koolaustyöstä saunaan

Koolauksella tarkoitetaan alusrimoitusta, joka tehdään paneelien alle. Koolauksen suunta voi olla pysty tai vaakasuuntaan, joka riippuu täysin tulevan paneloinnin tyylistä. Koolaus on hyvä tehdä mahdollisimman tasaisesti sekä suoraan. Kun koolausrimat saadaan asennettua mahdollisimman tasaisesti, tulee myös päälle asennettavasta verhouksesta mahdollisimman tasainen. Ennen koolauksen aloittamista kannattaa varmistaa, että saunan höyrynsulut on asennettu varmasti kunnolla.

Koolattavia alueita saunassa:

  • saunan katon koolaus
  • saunan seinän koolaus

Koolausrimojen väliin tulee jättää myös välejä. Jätettävä väli vaihtelee verhoukseen käytettävän laudan paksuuden mukaan. Mitä paksumpi verhouslauta on, sitä suurempi väli voidaan rimojen väliin jättää. Tavallisesti verhouspaneelit naulataan tai ruuvataan kiinni koolauslautoihin.

Märkätiloissa sekä saunassa tulee paneelien takana olla tuuletusväli. Tämä helpottaa lautojen kuivumista sekä kosteuden poistumista.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Saunan koolaus

Kilpailuta saunan koolaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä