Kaakeleiden maalaus

Kaakeleiden maalaus

Kaakeleiden maalaus

Tarvitsetko palvelua kaakeleiden maalaus?

Kilpailuta kaakeleiden maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kaakeleiden maalaus – Mitä tarkoittaa kaakeleiden maalaus?

Päivitetty: 07.08.2023 klo 05:08

Kaakeleiden maalaus tai laattojen maalaaminen on monesti edullinen sekä nopea keino saada kaakeleille uusi ja päivitetty ilme.

Mitä maksaa kaakeleiden maalaus?

Katso hintasivu: Kaakeleiden maalaus hinta

Saako kaakeleiden maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kaakeleiden maalaus saa kotitalousvähennystä. Kaakeleiden maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kaakeleiden maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kylpyhuoneen pintaremontti edullisesti

Moni saattaa miettiä vanhojen kaakeleiden uusimista, muttei kuitenkaan halua alkaa remontointityöhön kalliiden kustannusten tai suuren työmäärän johdosta. Mikäli vanhat kaakelit sekä niiden saumat ovat ehjiä, voi vaihtoehtona olla kaakeleiden maalaus kylpyhuoneessa. Maalaus on huomattavasti edullisempi tapa tehdä kylpyhuoneeseen kuin perinteinen kylpyhuoneremontti, jossa kaakelipinnat vaihdetaan täysin uusiin.

Kaakelimaaleja on saatavilla useissa eri sävyissä niin seiniin kuin lattiaankin. Maalit ovat kosteuden sekä kulutuksen kestäviä, joten ne soveltuvat hyvin kaakelipinnoille. Suurin osa kaakelimaaleista on vesiohenteisia, joka helpottaa maalin levittämistä sekä maalausvälineiden pesemistä.

Kaakelin maalaus onnistuneesti

Kuten kaikissa maalaustöissä, myös kaakelien maalauksessa pohjatöiden huolellinen tekeminen on onnistumisen kannalta avainasemassa. Erityisesti kylpyhuoneessa, jossa kaakeleihin kertyy likaa, kuten rasvaa, kalkkia sekä shampoojäämiä. Maalaustyö kannattaa aloittaa huolellisella pesulla kaakeleille, joka poistaa kaakelien pinnoilta sekä saumoista mahdolliset likakertymät. Pesun jälkeen kaakeleille levitetään esikäsittelyaine, joka helpottaa maalin tarttumista syväpuhdistamalla kaakelien sekä saumojen pinnat. Puhdistusten jälkeen pintojen kuivumista tulee odottaa noin vuorokauden ajan.

Kun itse maalausvaihe alkaa olla tuloillaan, kannattaa ennen maalausta suojata ne kohdat, joihin ei halua maalin tarttuvan. Vesiohenteinen maali on kuitenkin helppo maalausvaiheessa puhdistaa kostealla rätillä, mikäli maalia pääsee roiskumaan haluamattomaan paikkaan. Maalauksessa tärkeää on, että maalia levitetään tasaisesti useammasta suunnasta jokaiselle kaakelille. Maalauskertoja suositellaan tekemään vähintään kaksi, optimitapauksessa jopa kolme, jotta maalipinnasta saadaan mahdollisimman kestävä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kaakeleiden maalaus

Kilpailuta kaakeleiden maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä