Kotisiivous

Kotisiivous

Kotisiivous

Tarvitsetko palvelua kotisiivous?

Kilpailuta kotisiivous nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kotisiivous – Mitä tarkoittaa kotisiivous?

Päivitetty: 19.09.2023 klo 14:09

Erilaiset kotisiivoukset auttavat pitämään asunnon tai kodin siistinä ja viihtyisänä. Kotisiivousta tarjoaa tyypillisesti kotisiivooja.

Oli kyseessä sitten yksiön, kaksion, rivitaloasunnon tai vaikkapa omakotitalon kotisiivouspalvelu, kannattaa tarjous kotiin tehtävästä siivouksesta pyytää samalla kertaa useammalta eri yritykseltä.

Monille paras ja samalla helpoin ratkaisu on jättää kodin siivoaminen siivousalan ammattilaiselle.

Mitä maksaa kotisiivous?

Katso hintasivu: Kotisiivous hinta

Saako kotisiivouksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kotisiivous saa kotitalousvähennystä. Kotisiivous on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 kotisiivouksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kodin puhdistuksesta helpotusta arkeen

Kodin siivoaminen on aikaa vievää puuhaa, etenkin lapsiperheissä. Kiireisessä arjessa ei välttämättä aina ehdi siivoamaan, jolloin avuksi voi pyytää kodin siivoojan. Saat kotisi siistiksi sekä järjestykseen ja näin aikaa vapautuu muuhunkin kuin siivoamiseen.

Joskus edessä saattaa myös olla tilanne, jolloin siivoaminen voi olla fyysisesti mahdotonta, kuten esimerkiksi sairauden johdosta. Siivous auttaa tällaisissakin tapauksissa pitämään kodin siistinä.

Kodin siivoukseen kuuluvat palvelut sekä tehtävät räätälöidään yleensä asiakaskohtaisesti toiveidesi pohjalta, näin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

Esimerkkejä siivouskohteista:

  • keittiö
  • wc
  • sauna
  • kylpyhuone
  • olohuone

Jatkuva viikkosiivous sopimuksen avulla

Kertasiivouksen lisäksi siivouksia voidaan tilata myös toistuvasti. Tällöin siivooja tulee aina sovittuna aikana esimerkiksi yhden tai kahden viikon välein. Jatkuvan siivouksen suurimpana etuna on yleensä edullisempi hinnoittelu. Toistuviin siivouksiin kuuluu yleensä kodin tavallinen siistiminen, mutta lisäpalveluiden tilaaminen, kuten ikkunanpesun, onnistuu helposti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kotisiivous

Kilpailuta kotisiivous Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä