Sisustussuunnittelu: hinta (2022) ja usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.11.2021 klo 21:11

Hakusessa hyvä ja osaava sisustaja? Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat tarjoavat paljon kaivattua apua sisustukseen. Oli kyseessä sitten pienen toimiston, kodin ison olohuoneen, mökin makuuhuoneen tai vaikkapa ravintolan sisustuksen suunnittelu sekä mahdollisesti myös sisustaminen, kannattaa sisustusapua hyödyntää.

Toisille paras vaihtoehto saattaa olla ekologinen ja moderni sisustus, toisille skandinaavinen ja kotoisa sisustus. Joka tapauksessa sisustusideoita sekä tarjous sisustuskonsultaatiosta kannattaa pyytää yhdellä kertaa usealta eri sisustusfirmalta. Tyypillisesti sisustussuunnitelman laatii sisustustalo tai sisustussuunnittelija.

Sisustussuunnittelun tai sisustuspalvelun käyttäminen maksaa keskimäärin noin 200 € – 5.500 € riippuen kohteen laajuudesta sekä siitä, sisältyykö palveluun myös sisustuksen toteutus.

Sisustussuunnittelun hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • palvelun sisältö: sisustuksen pelkkä suunnittelu vai myös toteutus
  • suunnittelun kohde: loma-asunto, yrityksen toimitilat jne.
  • suunnitteluun käytettävä aika

Mikäli päätät jättää tarjouspyynnön sisustuspalvelusta, kuvaile tarjouspyyntöön mahdollisimman tarkkaan sisustettava tila. Kerro millaista ”lookkia” olet etsimässä sekä millaisia materiaaleja toivot ammattilaisen käyttävän. Voit kertoa myös, haluatko tilasta esimerkiksi valoisamman, värikkäämmän tai jotakin täysin päinvastaista. Mikäli pystyt, kannattaa tarjouspyyntöön liittää myös valokuva sisustettavasta kohteesta.

Miksi käyttää Kodinplazaa?

Älä maksa liikaa

Älä maksa liikaa

Yhdellä tarjouspyynnöllä jopa 3+ tarjousta

Ilmainen, ei sitoutumista

Ilmainen, ei sitoutumista

Lue arvostelut, vertaa hinnat ja valitse paras

Yli 3 500 yrityskäyttäjää

Yli 3 500 yrityskäyttäjää

Löydä taustatarkistettu ja luotettava yritys helposti

Täysin suomalainen palvelu

Täysin suomalainen palvelu

Noin 100 000 tarjouspyyntöä vuosittain

Turvaa sisustussuunnittelun hankinta Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö palvelusta sisustussuunnittelu