Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Tarvitsetko palvelua sisustussuunnittelu?

Kilpailuta sisustussuunnittelu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisustussuunnittelu – Mitä tarkoittaa sisustussuunnittelu?

Päivitetty: 29.06.2023 klo 18:06

Hakusessa hyvä ja osaava sisustaja? Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat tarjoavat paljon kaivattua apua sisustukseen. Oli kyseessä sitten pienen toimiston, kodin ison olohuoneen, mökin makuuhuoneen tai vaikkapa ravintolan sisustuksen suunnittelu sekä mahdollisesti myös sisustaminen, kannattaa sisustusapua hyödyntää.

Toisille paras vaihtoehto saattaa olla ekologinen ja moderni sisustus, toisille skandinaavinen ja kotoisa sisustus. Joka tapauksessa sisustusideoita sekä tarjous sisustuskonsultaatiosta kannattaa pyytää yhdellä kertaa usealta eri sisustusfirmalta. Tyypillisesti sisustussuunnitelman laatii sisustustalo tai sisustussuunnittelija.

Mitä maksaa sisustussuunnittelu?

Katso hintasivu: Sisustussuunnittelu hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisustussuunnittelu saa kotitalousvähennystä. Sisustussuunnittelu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 sisustussuunnittelun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisustussuunnittelu

Kilpailuta sisustussuunnittelu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä