Tuolin verhoilu

Tuolin verhoilu – Mitä tarkoittaa tuolin verhoilu?

Tuolin verhoilu

Tarvitsetko palvelua tuolin verhoilu?

Kilpailuta tuolin verhoilu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Tuolin verhoilu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.05.2023 klo 09:05

Erilaisten tuolien verhoilu ja päällystäminen, myös uudelleen verhoilu, on kätevä tapa päivittää koko tuolin tai tuolin selkänojan ja istuinosan ulkonäköä. Verhoiltava tuoli voi olla esimerkiksi ruokapöydän tuoli, vanha toimisto- tai työtuoli, rokokoo-tuoli tai vaikkapa kilta-tuoli.

Mitä maksaa tuolin verhoilu?

Katso hintasivu: Tuolin verhoilu hinta

Saako tuolin verhoilusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta tuolin verhoilu ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Tuolin istuinosan verhoaminen

Yleisimmin tuoli koostuu puisesta rungosta ja istuinlevystä. Istuinlevy on yleensä päällystetty istuinkankaalla, jonka alle on lisätty jotakin pehmustetta kuten vaahtomuovia.

Istuimen kankaan vaihtaminen alkaa istuinosan sekä kankaan irrottamisella. Kangas on yleisesti kiinnitetty käyttäen niittejä, jotka lähtevät helposti niitinnostajalla. Kun kangas on saatu irrotettua, pehmusteet kannattaa tarkastaa ja mahdollisesti vaihtaa, mikäli pehmuste on kulunut tai epämuodostunut. Ennen päällyskangasta tulee pehmuste kiinnittää aluskankaalla, joka pitää pehmusteet paikallaan.

Uuteen kankaaseen kannattaa mitoittaa muutama sentti ylimääräistä, jotta saumoihin saadaan hieman lisää muotoiluvaraa. Jos tuoli on suorakulmainen, kangas taitetaan yhdellä taitoksella. Mikäli kulma on pyöreä, tulee kangasta taittaa useampi kerta.

Tuolin pehmuste ja kangas

Pehmusteena tuoleissa on tavallisesti käytetty vaahtomuovia, joka on päällystetty vanulla. Mikäli vaahtomuovia ei ole pinnoitettu vanulla, kuluttaa vaahtomuovi kangasta nopeammin. Jos istuinosa on tavallista muhkeampi voi pehmusteen lisäksi tuolissa olla meriheinää, jousia, tekstiilikuitua tai muita tukirakenteita.

Erilaisia kankaita on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa, joten juuri omanlaisen kankaan valinta on helppoa. Tuolin verhoilua voi käyttää myös sisustuselementtinä. Kangasta valittaessa kannattaa kankaan kestävyyteen kiinnittää huomiota. Kangas joka nukkautuu tai rikkoutuu helposti, on huono valinta istuimeen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Tuolin verhoilu

Kilpailuta tuolin verhoilu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä