Tuolin verhoilu

Tarvitsetko palvelua tuolin verhoilu?

Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Tuolin verhoilu

Tuolin verhoilu - usein kysytyt kysymykset (UKK)

Päivitetty: 07.06.2022 klo 10:06

Erilaisten tuolien verhoilu ja päällystäminen, myös uudelleen verhoilu, on kätevä tapa päivittää koko tuolin tai tuolin selkänojan ja istuinosan ulkonäköä. Verhoiltava tuoli voi olla esimerkiksi ruokapöydän tuoli, vanha toimisto- tai työtuoli, rokokoo-tuoli tai vaikkapa kilta-tuoli.

Palvelusta tuolin verhoilu ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi
https://www.vero.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys/ohje-kotitalousv%C3%A4hennys-2022.pdf

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/

Yleisimmin tuoli koostuu puisesta rungosta ja istuinlevystä. Istuinlevy on yleensä päällystetty istuinkankaalla, jonka alle on lisätty jotakin pehmustetta kuten vaahtomuovia.

Istuimen kankaan vaihtaminen alkaa istuinosan sekä kankaan irrottamisella. Kangas on yleisesti kiinnitetty käyttäen niittejä, jotka lähtevät helposti niitinnostajalla. Kun kangas on saatu irrotettua, pehmusteet kannattaa tarkastaa ja mahdollisesti vaihtaa, mikäli pehmuste on kulunut tai epämuodostunut. Ennen päällyskangasta tulee pehmuste kiinnittää aluskankaalla, joka pitää pehmusteet paikallaan.

Uuteen kankaaseen kannattaa mitoittaa muutama sentti ylimääräistä, jotta saumoihin saadaan hieman lisää muotoiluvaraa. Jos tuoli on suorakulmainen, kangas taitetaan yhdellä taitoksella. Mikäli kulma on pyöreä, tulee kangasta taittaa useampi kerta.

Pehmusteena tuoleissa on tavallisesti käytetty vaahtomuovia, joka on päällystetty vanulla. Mikäli vaahtomuovia ei ole pinnoitettu vanulla, kuluttaa vaahtomuovi kangasta nopeammin. Jos istuinosa on tavallista muhkeampi voi pehmusteen lisäksi tuolissa olla meriheinää, jousia, tekstiilikuitua tai muita tukirakenteita.

Erilaisia kankaita on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa, joten juuri omanlaisen kankaan valinta on helppoa. Tuolin verhoilua voi käyttää myös sisustuselementtinä. Kangasta valittaessa kannattaa kankaan kestävyyteen kiinnittää huomiota. Kangas joka nukkautuu tai rikkoutuu helposti, on huono valinta istuimeen.

Tuolin verhoilun hintaan voit tutustua paremmin täältä.
Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Tutustu tuolin verhoilusta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile tuolin verhoilusta Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä tuolin verhoilun hinta
Kodinplaza on suomalaista palvelua

Kilpailuta tuolin verhoilu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä