Tuolin verhoilu

Tarvitsetko palvelua tuolin verhoilu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta tuolin verhoilu 

Tuolin verhoaminen

Tuolien verhoilu on yleensä kovalla koetuksella – etenkin tuolien etukulmista. Kuluessaan istuimen kangaspäällyste saattaa revetä tai kulua jopa puhki. Istuinten uudelleenverhoilu on kätevä tapa uudistaa vanhan ja kuluneen tuolin ilmettä.

Vertaile istuinten verhoilu

Tarvitset sitten työtuolin tai ruokapöydäntuolin verhoamista, Kodinplazasta löydät istuinverhoilun ammattilaiset. Tuolien verhoamiseen liittyy:

  • Vanhojen kankaiden irrotus
  • Pehmusteiden korjaus tai uusiminen
  • Uuden kankaan verhoilu

Tarjouspyyntöjä

Pienen nojatuolin verhoilu

2 kooltaan 59 cm x 76 cm nojatuolia kaipaa uutta verhoilua.
Paikkakunta Sipoo
Tuolien lukumäärä 2

10 + 10 kpl keittiön tuolien verhoilu

10 kpl keittiön tuoleja, joissa uusittava vain istuinosan verhoilu. Pehmusteet vielä kunnossa. Istuinosan saa irti tuolista (irroitamme valmiiksi).
Lisäksi 10 kpl keittiön tuoleja, joissa uusittava sekä istuinosan että selkänojan verhoilu sekä pehmusteet.
Katso kuvat.
Tarjouksessa pitäisi eritellä molempien tuoliryhmien osuus hinnasta erikseen. Tuolit voidaan tarvittaessa kuljettaa noin 50 km päähän.
Paikkakunta Helsinki
Tuolien lukumäärä 12 tai enemmän

Nojatuolien verhoilu

Kaksi Askon nojatuolia pitäisi verhoilla. Kunto hyvä.
Paikkakunta Pori
Tuolien lukumäärä 2

Tuolin istuinosan verhoaminen

Yleisimmin tuoli koostuu puisesta rungosta ja istuinlevystä. Istuinlevy on yleensä päällystetty istuinkankaalla, jonka alle on lisätty jotakin pehmustetta kuten vaahtomuovia.

Istuimen kankaan vaihtaminen alkaa istuinosan sekä kankaan irrottamisella. Kangas on yleisesti kiinnitetty käyttäen niittejä, jotka lähtevät helposti niitinnostajalla. Kun kangas on saatu irrotettua, pehmusteet kannattaa tarkastaa ja mahdollisesti vaihtaa, mikäli pehmuste on kulunut tai epämuodostunut. Ennen päällyskangasta tulee pehmuste kiinnittää aluskankaalla, joka pitää pehmusteet paikallaan.

Uuteen kankaaseen kannattaa mitoittaa muutama sentti ylimääräistä, jotta saumoihin saadaan hieman lisää muotoiluvaraa. Jos tuoli on suorakulmainen, kangas taitetaan yhdellä taitoksella. Mikäli kulma on pyöreä, tulee kangasta taittaa useampi kerta.

Tuolin pehmuste ja kangas

Pehmusteena tuoleissa on tavallisesti käytetty vaahtomuovia, joka on päällystetty vanulla. Mikäli vaahtomuovia ei ole pinnoitettu vanulla, kuluttaa vaahtomuovi kangasta nopeammin. Jos istuinosa on tavallista muhkeampi voi pehmusteen lisäksi tuolissa olla meriheinää, jousia, tekstiilikuitua tai muita tukirakenteita.

Erilaisia kankaita on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa, joten juuri omanlaisen kankaan valinta on helppoa. Tuolin verhoilua voi käyttää myös sisustuselementtinä. Kangasta valittaessa kannattaa kankaan kestävyyteen kiinnittää huomiota. Kangas joka nukkautuu tai rikkoutuu helposti, on huono valinta istuimeen.

Kilpailuta tuolin verhoilu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä