Sohvan verhoilu

Tarvitsetko palvelua sohvan verhoilu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta sohvan verhoilu 

Sohvan päällystäminen uudelleen

Laadukas sohva on arvokas hankinta ja mikäli päällyste sattuu repeämään tai siihen tulee reikä, on sohvan uudelleenpäällystäminen yksi vaihtoehto. Kun verhoilun antaa ammattilaisen tehtäväksi, voi olla varma laadukkaasta lopputuloksesta.

Vertaile sohvan verhoaminen

Riippumatta verhoilutarpeestasi, Kodinplazasta löydät sohvanverhoilun ammattiosaajat. Huonokuntoisen sohvan uudelleenpäällystämistä kannattaa harkita, mikäli:

  • Sohvalla on tunnearvoa
  • Sohvan runko eli liimaukset ja saumat ovat kunnossa
  • Sohva on uuden verhoilun arvoinen

Tarjouspyyntöjä

nahkaisen vuodesohvan kolmen istuintyynyn verhoilu

Tyynyjen koko ympäriinsä mitattuna 155 x 125
materiaali tulisi verhoilijalta
materiaali musta nahka
alapuolella, joka ei näy, voisi olla kangas
sohvan selkämys ja käsinojat ovat kunnossa
Paikkakunta Vantaa
Sohvien lukumäärä 1

Nahkasohva

Mustan nahkasohvan 2 istuin tyynä on halkeillut nahka ja tarvitsisi uuden nahkä päällysteen..ongelma vaan on että tyynyt on ommeltu runkoon kiinni..
Paikkakunta Hollola
Sohvien lukumäärä 1

Teetä sohvan päällystys ammattilaisella

Uusi laadukas sohvaton kallis hankinta – jopa useiden tuhansien eurojen arvoinen. Tällaiselle hankinnalle toivotaan mahdollisimman pitkää elinikää. Mikäli vanhan kuluneen sohvan runko ja pehmusteet ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa, voidaan sohva uudelleenverhoilla kankaalla tai nahalla. Näin sohvan käyttöikää voidaan lisätä huomattavan paljon.

Laadukkaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään verhoilualan ammattilaisia, jotka takaavat virheettömän pinnan verhoilulle.

Kankaan tai nahan valinta

Valittaessa uutta kangasta sohvalle, kannattaa kankaan laatuun kiinnittää huomiota. Laadukas kangas kestää aikaa sekä kulutusta. Mikäli sohvaan valitsee kankaan joka ei kestä kulutusta, on todennäköistä, että kangas joudutaan uusimaan jo vuoden tai kahden kuluttua. Kangasta kuluu sohvan koosta riippuen viidestä metristä jopa kahteenkymmeneen metriin asti. Tavalliseen kolmen istuttavaan sohvaan kuluu kangasta noin kahdeksan metrin verran.

Hankauksenkesto sekä nyppyyntyminen

Kankaan hankauksenkestävyyttä mitataan käyttäen martindale-arvoa. Kankaat testataan käyttäen erilaisia hankaavia laitteita. Mitä suurempi martindale-arvo, sitä kestävämpää kangas on.

Kankaiden pinnan nyppyyntymisherkkyyttä voidaan mitata erilaisilla laitteilla. Nyppyyntymistä mitataan arvoilla 1-5, mitä korkeampi arvo on, sitä vähemmän kangas nyppyyntyy.

Kilpailuta sohvan verhoilu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä