Peilin kiinnitys

Peilin kiinnitys

Peilin kiinnitys

Tarvitsetko palvelua peilin kiinnitys?

Kilpailuta peilin kiinnitys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Peilin kiinnitys – Mitä tarkoittaa peilin kiinnitys?

Päivitetty: 12.09.2023 klo 13:09

Erilaisten peilien asennus, ripustus ja kiinnittäminen voidaan tehdä niin kipsilevyseinään, laattaseinään, betoniseinään kuin puuseinään sekä tarvittaessa myös kattoon. Kiinnitettävä peili voi olla esimerkiksi iso ja painava peili tai vaikkapa pieni, pyöreä ja kehyksetön peili.

Mitä maksaa peilin kiinnitys?

Katso hintasivu: Peilin kiinnitys hinta

Saako peilin kiinnityksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta peilin kiinnitys saa kotitalousvähennystä. Peilin kiinnitys on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 peilin kiinnityksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Peilien asennus käy hetkessä

Kun peilejä aletaan asentamaan kannattaa miettiä millä tavoin peilit aiotaan kiinnittää seinään, sillä kiinnitysmahdollisuuksia on monia riippuen peilin koosta, painosta sekä asennuspaikasta. Tärkeää kuitenkin on, että varsinkin isot ja painavat peilit saadaan asennettua mahdollisimman tukevasti.

Peilit voidaan ripustaa alumiinisilla kiinnityslistoilla, jotka tulevat peilin ylä- sekä alalaitaan lukittaen peilin niiden väliin. Alumiiniprofiilikiinnitys tarkoittaa peilin taakse liimattavaa alumiinilistaa tai kehikkoa, näin peilin etupuolelle ei jää näkyviä kiinnikkeitä. Peili voidaan myös kiinnittää ilman ruuveja tai reikiä, kuten esimerkiksi liimaamalla se suoraan seinään. Hyvin raskaiden peilien ripustukseen kannattaa käyttää metallisia ankkuripultteja.

Mikäli seinään aiotaan porata reikiä, kannattaa olla aivan varma, ettei seinän takana kulje vesi- tai sähköjohtoja. Jos porattava reikä tulee kaakeliin tai muuhun keraamiseen pintaan kannattaa porattava kohta merkitä rajausteipillä, jotta pora ei pääse karkailemaan.

Peilien asennusmahdollisuudet

Peili on ajaton sisustuselementti ja se kasvattaa huoneita, joten peilien kanssa voi ja kannattaa olla rohkea. Myös jos haluat tehdä juuri omanlaisen peilin, voidaan peilejä leikata sekä muokata lähes millaiseen muotoon tahansa. Kannattaa myös miettiä erilaisia ”tuunauksia”, sillä kehystämällä peili näyttävillä taulukehyksillä, saadaan aikaan uusi uniikki sisustuselementti.

Esimerkkejä mihin peilejä voidaan asentaa:

  • betoniseinään
  • kiviseinään
  • kipsilevyyn
  • kaakeleihin
  • gyproc-levylle
  • kaapinoviin
  • kattoon

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Peilin kiinnitys

Kilpailuta peilin kiinnitys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä