Taulun kiinnitys

Tarvitsetko palvelua taulun kiinnitys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta taulun kiinnitys 

Taulujen ripustaminen

Esineiden ripustaminen koville pinnoille, kuten esimerkiksi betoniseinään voi olla hankalaa. Ammattilaisen kanssa onnistut kiinnittämään taulut niin että ne varmasti pysyvät seinällä sekä ovat suorassa.

Vertaile taulujen kiinnityspalvelut

Tarvitsepa sitten kiinnitysapua puu-, kipsi- tai betoniseinään, Kodinplaza auttaa etsimään sopivan ammattilaisen juuri sinulle. Kiinnittämisen eri vaiheisiin kuuluu esimerkiksi:

  • Kiinnityskorkeuden mittaus
  • Kiinnitystavan valinta kuten esimerkiksi rautalanka, siima tai kiinnityspalat
  • Mahdolliset reikien poraukset

Tarjouspyyntöjä

Taulujen kiinnitys kipsilevyseinään

Tauluja yhteensä 14 kappaletta. Muutama niistä on aika painava, en osaisi itse kiinnittää.
Paikkakunta Seinäjoki
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Taulujen lukumäärä 12 tai enemmän
Seinän materiaali Kipsilevy

Kiinnitä taulut tukevasti

Ennen taulun kiinnittämistä, valitse kiinnitystapa seinän sekä kiinnitettävän taulun perusteella. Mikäli taulu on erittäin kevyt, voidaan taulu kiinnittäen käyttämällä tarratyynyjä. Tarratyynyt voidaan asentaa suoraan asennettavalle seinälle, jolloin ei tarvitse porata ollenkaan reikiä.

Erilaisia taulujen kiinnitystapoja:

  • muovi- tai metallikoukku
  • ripustuskisko
  • tarrapalat
  • rautalanka, siima tai ripustusnauha

Ripusta taulu seinän mukaan

Taulun kiinnittäminen puuseinään on helppoa, kevyet taulut voidaan kiinnittää käyttäen pelkkää naulaa, joka on isketty hieman yläviistoon. Painavammat taulut joita naula ei kestä, kannattaa kiinnittää käyttäen sopivaa ruuvia.

Taulujen ripustus kipsilevyseinään pelkillä tavallisilla ruuveilla on jo asteen vaikeampaa, sillä kipsilevy murenee helposti. Kiinnittäessä kipsiseinään käytä kipsille sopivia tulppia ja ankkureita. Tulppa upotetaan kipsilevyn sisään ja ruuvi ruuvataan normaalisti tulppaan, näin kipsi ei lähde tuhoutumaan.

Kivi-, betoni- ja tiiliseinään tulee porata reikä sopivalla poralla. Tämän jälkeen reikään asetetaan joko ankkuri, nailon- tai lyöntitulppa. Reikään voidaan käyttää myös injektoitavaa ankkurimassaa, joka varmistaa kiinnityksestä erittäin kestävän.

Ammattilaisesta apua kiinnittämiseen

Kiinnittäminen voi vaikuttaa helpolta, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään ammattilaista. Ammattilaisen apu korostuu erityisesti vaikeissa asennuksissa, kuten koville seinille asentamisessa. Haluathan että arvokas taulusi pysyy varmasti seinällä sekä on suorassa.

Kilpailuta taulun kiinnitys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä