Taulun kiinnitys

Taulun kiinnitys

Taulun kiinnitys

Tarvitsetko palvelua taulun kiinnitys?

Kilpailuta taulun kiinnitys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Taulun kiinnitys – Mitä tarkoittaa taulun kiinnitys?

Päivitetty: 17.09.2023 klo 09:09

Erilaisten taulujen ripustus ja kiinnittäminen voidaan tehdä niin betoniseinään, kipsilevyseinään, kiviseinään kuin puuseinään. Kohteesta riippuen osaava asennuspalvelu voi saada taulut seinälle myös ilman reikiä tai poraamista. Kiinnitettävä taulu voi olla esimerkiksi suurikokoinen, iso ja painava maalaustaulu tai vaikkapa pieni ja kevyt canvas-taulu.

Mitä maksaa taulun kiinnitys?

Katso hintasivu: Taulun kiinnitys hinta

Saako taulun kiinnityksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta taulun kiinnitys saa kotitalousvähennystä. Taulun kiinnitys on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 taulun kiinnityksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kiinnitä taulut tukevasti

Ennen taulun kiinnittämistä, valitse kiinnitystapa seinän sekä kiinnitettävän taulun perusteella. Mikäli taulu on erittäin kevyt, voidaan taulu kiinnittäen käyttämällä tarratyynyjä. Tarratyynyt voidaan asentaa suoraan asennettavalle seinälle, jolloin ei tarvitse porata ollenkaan reikiä.

Erilaisia taulujen kiinnitystapoja:

  • muovi- tai metallikoukku
  • ripustuskisko
  • tarrapalat
  • rautalanka, siima tai ripustusnauha

Ripusta taulu seinän mukaan

Taulun kiinnittäminen puuseinään on helppoa, kevyet taulut voidaan kiinnittää käyttäen pelkkää naulaa, joka on isketty hieman yläviistoon. Painavammat taulut joita naula ei kestä, kannattaa kiinnittää käyttäen sopivaa ruuvia.

Taulujen ripustus kipsilevyseinään pelkillä tavallisilla ruuveilla on jo asteen vaikeampaa, sillä kipsilevy murenee helposti. Kiinnittäessä kipsiseinään käytä kipsille sopivia tulppia ja ankkureita. Tulppa upotetaan kipsilevyn sisään ja ruuvi ruuvataan normaalisti tulppaan, näin kipsi ei lähde tuhoutumaan.

Kivi-, betoni- ja tiiliseinään tulee porata reikä sopivalla poralla. Tämän jälkeen reikään asetetaan joko ankkuri, nailon- tai lyöntitulppa. Reikään voidaan käyttää myös injektoitavaa ankkurimassaa, joka varmistaa kiinnityksestä erittäin kestävän.

Ammattilaisesta apua kiinnittämiseen

Kiinnittäminen voi vaikuttaa helpolta, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään ammattilaista. Ammattilaisen apu korostuu erityisesti vaikeissa asennuksissa, kuten koville seinille asentamisessa. Haluathan että arvokas taulusi pysyy varmasti seinällä sekä on suorassa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Taulun kiinnitys

Kilpailuta taulun kiinnitys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä