Hellan muuraus

Tarvitsetko palvelua hellan muuraus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta hellan muuraus 

Hellan muuraaminen kannattaa kilpailuttaa

Muuratulla hellalla ruuan valmistaminen on perinteisempää ja lisäksi muuratun hellan käyttäminen lämmittää asuntoa sitten, että muun lämmityksen tarve on pienempi. Muuraustyöt kannattaa jättää ammattilaiselle, jotta rakentamismääräyksiä noudatetaan asianmukaisesti ja hellasta tulee toimiva.

Vertaile hellan muuraustyöt helposti

Minkälaisesta hellan muurauksesta onkaan kyse, löydät hellojen muuraustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Hellojen muuraukseen liittyy:

  • muurattavan hellan koko
  • muurausalusta
  • rakennusmääräykset, oikeat menetelmät ja materiaalit

Aiheeseen hellan muuraus liittyviä sivuja

Muurattu puuliesi ja hella

Puuhella ja –liesi tarkoittavat samaa asiaa, yleensä tilleistä muurattua ja puulla lämmitettävää hellaa. Puuliesi luo perinteikkään tunnelman tilaan kuin tilaan ja lisäksi se on pitkäikäinen sekä näyttävän näköinen. Huolellisesti suunniteltu ja muurattu puuliesi tai -hella tuo käyttäjälleen iloa pitkäksi aikaa. Perinteisesti muurattu hella tehdään vanhoilla tasalaatuisilla punatiilillä ja savilaastilla.

Yleensä puuliesi sijoitetaan rakennuksen keskelle tai keskeiselle paikalle siten, että lieden tuottama lämpö olisi mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Puuhellan tekemistä suositellaan etenkin mökille ennen muiden tulisijojen suunnittelua, sen ominaisuuksien vuoksi. Se antaa lämpöä nopeammin kuin varaavat takat tai muut tulisijat sekä mahdollistaa ruuanlaitoin.

Kilpailuta hellan muuraus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä