Leivinuunin muuraus

Tarvitsetko palvelua leivinuunin muuraus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta leivinuunin muuraus 

Leivinuunin muuraaminen kannattaa kilpailuttaa

Mikäli olet tekemässä leivinuunia, kannattaa sen muuraustyöt teettää ammattilaisella, jotta lopputuloksesta tulee kestävä, siisti ja paloturvallinen.

Vertaile leivinuunin muuraustyöt helposti

Minkälaisesta leivinuunin muurauksesta onkaan kyse, löydät leivinuunin muuraustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Leivinuunien muurakseen liittyy:

  • oikeiden materiaalien valitseminen
  • rakennusmääräysten noudattaminen
  • oikeat muurausmenetelmät

Tarjouspyyntöjä

Hella leivinuunin kunnostus korjaus

Rappeutuneen hella leivinuunin kunnostus Kajaanin pohjospuoli. Tiilien vaihtoa tai valumassa työ harkinnan mukaan. Ennen lämmitys kautta valmis.
Paikkakunta Kajaani
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo

Aiheeseen leivinuunin muuraus liittyviä sivuja

Lisätietoa aiheesta muurattu leivinuuni

Leivinuunin ominaisuuksiin kuuluvat ruuanlaitto sekä asunnon lämmitys. Lämpöä varaavan leivinuunin avulla voit säästää lämmityskustannuksista useita satoja euroja talvipakkasilla. Leivinuuni on lämmönluovutus ja varaavuus ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa verrattuna muihin tulisijoihin. Leivinuunilla voit lämmittää useamman huoneen ja se soveltuu jopa pienen rakennuksen, kuten mökin tai muun vapaa-ajan asunnon, ainoaksi lämmönlähteeksi.

Yhden leivinuunin avulla saadaan lämmitettyä noin 70-80 m2 huoneistotilaa ja muutaman pesällisen tuottama lämpö kestää parhaimmillaan 48 tunnin ajan. Yleensä yksi pesällinen riittää leivinuunin lämmitykseen, mutta muuratut leivinuunit ovat aina yksilöllisiä, joten oman leivinuunin lämmitysominaisuudet oppii käyttämällä ja tarkkailemalla. Oikeilla menetelmillä muurattu ja oikein käytettynä leivinuuni kestää vuosikymmeniä. Muuratun leivinuunin voi aina pinnoittaa myöhemmin uudelleen, mikäli sisustus muuttuu ja haluat leivinuunin ulkoasun mukautuvan muun sisustuksen mukana.

Kilpailuta leivinuunin muuraus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä