Kirvesmies

Tarvitsetko palvelua kirvesmies?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kirvesmies

Kirvesmiehet kannattaa kilpailuttaa

Kirvesmiehet eli timpurit toteuttavat erilaisia puurakentamiseen liittyviä projekteja sekä töitä. Kirvesmiehet voivat myös asentaa valmiita puurakennustuotteita. Yleensä kirvesmiesten erikoisaloja ovat esimerkiksi mittakirvesmies, sisustuskirvesmies sekä elementtiasentaja.

Vertaile timpurit helposti

Riippumatta siitä, minkälainen tarve kirvesmiehelle onkaan, löydät osaavat kirvesmiehet kätevästi Kodinplazan avulla. Kirvesmiehen työnkuvaan kuuluu esimerkiksi:

 • puurakenteiden tekeminen
 • puurakenteiden asentaminen
 • puurakenteiden korjaus
Suosituimmat sivut aiheesta kirvesmies
Aiheeseen kirvesmies liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Saunan lauteiden asennus

Valmiiksi oikeaan mittaan sahattujen saunan lauteiden asennus paikoilleen. Meillä jotain kiinnitystarvikkeita taitaa löytyä.

Paikkakunta Helsinki

Rintamamiestalon rossipohjan tekoa, paljonko tuntityö tai tuntihinta? Entä urakkahinnan arvio?

Itse peruskorjataan vanhaa taloa, rossipohjan yms. Etstitään pätevää ja ammattitaitoista timpuria.

Paikkakunta Lappeenranta

Omakotitalon laajennus sekä sisäremontti

Omakotitalon saunan 6,6m2,pesuhuoneen 9,3m2 ja pukuhuone 8,3m2 laajennus uusi siipi.<br>Sisäpinnan remontti koko taloon alakerta 92m2<br>Yläkerta 50m2.<br>Lattia eristetään ja vaihdetaan vanhat lankut uusiin. Talossa rossipohja.<br>Me puretaan sisältä vanhat pinnat pois.<br>Rakennuslupa on jo hankittu ja mielellään keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä remontin läpivienti ja järjestys.

Paikkakunta Rovaniemi

Rintamiestalon 2 huoneen huoneistoremontti

Etsin tekijää lähinnä seinäremontteihin.<br /> Kyseessä rintamamiestalon yläkerran 2 huonetta. Toisessa seinä raakalaudalla ja tarkoitus olisi levyttää ja tapetoida, mahd. eristys kahdelle puolelle säilytystilaan.<br /> Toinen huone lähinnä tapetointi ja hellan purku, lattian korjaus hellan alta. Lattian maalaus.<br /> Lattialistoitus molempiin huoneisiin ja kattojen maalaukset.<br /> Käynti paikanpäällä antaa paremman kuvan.<br /> Aloitustoivomus n lokakuu/marraskuu 2018.

Paikkakunta Lappeenranta

Omakotitalon olohuoneen+wc:n seinien maalaus+listoitus ja wc:n lattian kunnostus

Olohuoneen tapettien irroitus ja seinien maalaus. Wc:n tapettien irroitus ja seinien maalaus ja vanhojen laattojen päälle lautalattian asennus. Molempien huoneiden listat uusiksi. Mahdollisesti myös eteisen käytävän seinien maalaus, mikäli materiaali on päällemaalattavissa.<br /> Ostan itse tarvittavat tuotteet, mikäli et saa tuotteita halvemmalla.<br /> Käy paikalla katsomassa tilat tarjousta varten.

Paikkakunta Orimattila

Omakotitalon laajennusurakka

Terassin muuttaminen huoneeksi jossa on jo kattorakenne. Tai lämminvaraston muuttaminen huoneeksi.

Paikkakunta Mikkeli

Lisätietoa kirvesmiehien työnkuvasta sekä työtehtävistä

Kirvesmiestä tarvitaan yleensä, kun etsitään ammattilaista uusien puurakenteiden tekemiseen tai asentamiseen. Kirvesmiehet tekevät myös erilaisia valmiiden puurakenteiden asennuksia.

Kirvesmiehen töihin kuuluu esimerkiksi:

 • puurunkojen rakentaminen
 • erilaiset laudoitukset
 • betonimuottien tekeminen
 • levyttäminen
 • ovien sekä ikkunoiden asennus
 • puuaitojen sekä terassien asennus
 • saunojen panelointi, lauteiden valmistus sekä asennus

Yleisesti kirvesmiehet ovat erikoistuneet johonkin tiettyyn osa-alueeseen tai alaan. Oikeanlaisen kirvesmiehen löytäminen voi siis tuntua joskus hankalalta. Hyvä kirvesmies tekee siistiä jälkeä sekä omistaa monenlaisia kädentaitoja.

Kaiken kaikkiaan kirvesmies on taitava ammattilainen, joka hallitsee suuren osan kodin rakennustehtävistä. Puusepän ja kirvesmiehen ero on hiuksenhieno, keskimäärin puuseppä tekee vain ja ainoastaan puuhun liittyviä töitä, kun taas kirvesmiehen rakentamiseen voi liittyä muitakin materiaaleja.

Kilpailuta kirvesmies
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä