Puuseppä

Tarvitsetko palvelua puuseppä?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta puuseppä

Puutyöt kaikkialla Suomessa

Puuseppä on puunkäsittelyn ammattilainen. Puusepän toimenkuvaan kuuluu erilaisten puisten tuotteiden valmistaminen sekä niiden korjaaminen. Tavallisesti puusepät ovat erikoistuneet johonkin tiettyyn tuotteeseen tai alaan.

Vertaile puusepät helposti

Riippumatta siitä millaista puunkäsittelyalan ammattilaista tarvitsetkaan, Kodinplazasta löydät tekijän juuri omalle tarpeellesi. Puusepän töihin liittyy:

 • puun käsittely
 • puun huoltaminen
 • puun suojaaminen
Suosituimmat sivut aiheesta puuseppä
Aiheeseen puuseppä liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Saunaan selkänoja

Tarvittaisiin uuteen saunaan selkänoja, simppelin näköinen tervalepästä.<br>Seinän leveys n.151cm ja koolauksen keskikohtien väli 63cm mistä laittaisin kiinni.<br>Saisinko n. hinnan ja toimitusajan?

Paikkakunta Kuopio

Nimen kaiverrus kuksaan tällä viikolla.

Kuopio/Siilinjärvi.

Paikkakunta Kuopio

Puuseppä

Paikkakunta Helsinki

Mittatilaus tv-taso

Yksinkertainen tv-taso mitat noin 115 X 55 X 45. Alahyllylle tulee vahvistn ja tietokone - painoa yhteensä 20 kg, keskihyllylle keskikaiutin - n 10kg, ja päälle tietysti TV n. 15 kg. Väritys valkoinen/vaalea puu. <br>Vehkeitten mitat (k X l X s):<br>kaiutin 161 x 441 x 295<br>pc 380 x 87 x 370<br>vahvistin 167 x 434 x 339<br>ohessa jonkunlainen luonnos

Paikkakunta Kuopio

Mittatilaus vaatekaapin suunnittelu, valmistus ja toimitus

Hei,<br>Tarvitsisin asuntooni mittatilausvaatekaapin n.2-3m leveän. Haluaisin muokata kaapin sisällön haluamakseni ja haastavin osuus on varmaankin runko koska lattiasta 70cm korkeuteen nousee betoninen rakenne joka on 26,5cm leveä joka rajoittaa ala-kaappeja enkä haluaisi jättää kaappia ylemmältä irti seinästä tämän vertaa. Laitan alle liitteeksi kuvan, josta rakenne erottuu paremmin. Mutta ideana olisi, että kaappi tulee seinään kiinno ilman väliä ja betoninen rakenne jäisi tällöin kaapin sisään. Huonekorkeus on 224cm ja kaappi tulisi sänkyyn katsottuna vasemmalle seinustalle.

Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Kaapin tyyppi Vaatekaappi
Toimenpiteet Materiaalien hankinta,Valmistus,Toimitus

Sängyn rakentaminen säilytyslaatikoilla.

Hei! Kaipaisin 140 cm futonin alle runkoa, jossa olisi yksi suuri, sivusta tai päädystä avattava säilytyslokero. Periaatteessa siis 140*200*40 laatikkoa, jonka päällä nukkua. Mikäli yhden laatikon tekeminen ei onnistu kestävyyssyistä, mahdollisimman suuret laatikot voivat myös toimia, vaikka olisi useampi.

Paikkakunta Helsinki

Lisätietoa puuseppien työstä

Puusepällä tarkoitetaan käsityöläistä, jonka toimenkuvaan kuuluu erilaisten puuesineiden käsittely. Hyvällä puusepällä on laaja tuntemus erilaisista puulajeista sekä niiden käsittelytavoista.

Esimerkkejä puuseppien työtehtävistä

 • rakentaminen
 • korjaaminen
 • muokkaaminen
 • entisöinti

Nimikkeenä puuseppä on hyvin laaja käsite sekä voi tarkoittaa montaa erilaista tekijää. Tavallisesti puusepät ovat erikoistuneita yleisesti tietynlaiseen tekemiseen tai toimenkuvaan. Esimerkiksi hienopuuseppä tai huonekalupuuseppä käsittelevät pääosin huonekaluja, kun taas CNC-puusepän toimenkuvaan kuuluu puun työstäminen tietokoneen avustuksella.

Puusepän työkaluihin kuuluu tavallisten käsityökalujen lisäksi myös laaja kirjo erilaisia sähkötyökaluja. Puun koneistaminenkin on mahdollista ja se kuuluukin joidenkin puuseppien tarjoamiin palveluihin.

Tavallisimpia puuseppien käsittelemiä esineitä:

 • huonekaluja
 • koriste-esineet
 • käyttöesineet

Kilpailuta puuseppä
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä