Rakennesuunnittelija

Tarvitsetko palvelua rakennesuunnittelija?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta rakennesuunnittelija

Rakennetekniikan suunnittelu

Rakennesuunnittelijan tehtävänä on laatia esimerkiksi suunnitelma rakennuksen rakennetekniikasta, jossa käydään läpi, miten rakennus toteutetaan sekä ylläpidetään.

Vertaile rakennesuunnittelua tarjoavat yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisesta rakennesuunnittelusta onkaan kyse, löydät suunnittelutyön ammattilaiset kätevästi Kodinplazasta. Rakenteiden suunnitteluun liittyy:

 • suunnittelutoimeksiannon noudattaminen
 • kokonainen rakenteellinen suunnittelu
 • osien suunnittelu
Suosituimmat sivut aiheesta rakennesuunnittelija
Aiheeseen rakennesuunnittelija liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Autotalli/vsto/lasiterassi rakennesuunnittelu

Tilatun muuttovalmiin talopaketin kylkeen Kivistössä tehdään laajennuslupahakemus nyt rakennusvaiheessa, johon tarvitsen rakennesuunnittelun autotalli-varasto-lasiterassi -paketille, jonka pääsuunnittelija arkkitehti on suunnitellut jo.<br>Lisäosa tulee ulkoseinään kiinni, jonka toisella puolella on palkit maasta korkeaan kattoon (2krs).<br>Palkkien väliin tulee seinät, viisto huopakatto, jonka päälle terassi, tallin takaosaan n9m2 korkea varasto sekä n 10m2 lasiterassi, jonka korke lasiseinä tulee ylös (2krs) saakka.

Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Autotalli tai autokatos

Rakennesuunnittelija

Paikkakunta Kuopio

Piharakennuksen rakennesuunnittelu

Kyseessä 38,4m2 puurakenteinen rossipohjainen piharakennus johon on jo rakennuslupa olemassa.<br>Rakennus sisältää saunan, tuvan ja varaston.<br>Se rakennetaan anturoiden ja pilariharkkojen päälle, lähes tasaiselle hiekkamaalle.<br>Tupa ja sauna lämpiävät puu-uuneilla ja hormit on tarkoitus toteuttaa kevytrakenteisina.<br>Korkeutta rakennuksella on sen verran, että saunan päälle tulee parvi ja osin tästä syystä kattotuolien sijaan tuleekin "kurkihirsi" ja kattorakenteet tehdään paikan päällä.<br>Rakennunnus lämpiää uuneilla ja se eristetään ainoastaan kevyesti (125mm).

Paikkakunta Loviisa
Rakennuksen tyyppi Muu piharakennus

"Ruotsitalon" vintin muuttaminen asuinkäyttöön

Meillä on vuonna 1941 rakennettu ”Ruotsi-talo” Kuopiossa. Suunnittelemme vintin remonttia. Vintissä on tällä hetkellä yksi huone, suurin osa on eristämätöntä kylmää tilaa. Talo on 7 x 11 m (liitteenä kuvia). Myöhemmin suunnitelmana on remontoida kellari, autotalli, varasto ja sauna/pesutilat. Nyt tarvitsemme rakennesuunnittelija vintin remonttiin ja siihen tarvittavaan rakennuslupaan. Olemme olleet yhteydessä rakennusvalvontaan, vaikka talo on suojelukaava-alueella tähän ei tarvita arkkitehtisuunnittelijaa. <br>Tässä alustavia toiveita/suunnitelmia remonttiin:<br>- tärkein on tilan eristäminen, nykyiset tuhdit eristysvaateet ja vintin mataluus lienevät oma haasteensa<br>- olemassa oleva huone puretaan<br>- koko vintti on avointa tilaa (ei väliseiniä), pohjoisen puoleiselle seinälle portaiden taakse jätetään tila tavaroiden varastointiin<br>- portaiden kulkusuunnat vinttiin ja siksi myös kellariin vaihtuvat<br>- portaiden kulkusuunnan muutos liittyy siihen, että vinttiin tulee wc (siellä on ollut vesijohto ja viemäri)<br>- haluamme kattoikkunan etelänpuoleiselle lappeelle (ehkä kaksikin)<br>- tarvittavat sähkötyöt (meillä on suora sähkölämmitys).

Paikkakunta Kuopio
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo

Paritalohankkeen lupa- ja rakennekuvat

Hei.<br>Paljonko maksaa n. 100m2 /puoli paritalon sekä autokatoksen lupa ja rakennekuvat? <br>Puurakenteinen talo "pitkästä"

Paikkakunta Kuopio
Rakennuksen tyyppi Paritalo

Pientalohankkeen suunnittelijatyöt

Tarvitsemme pääsuunnittelijan leimaamaan Jetta-talon kuvat rakennesuunnittelijan tekemään perustussuunnitelman harkkoperustukselle, salaojasuunnitelman, radonsuunnitelman, perustusleikkaukset, perustustasokuvan, rakennesuunnitelmien hyväksyntä rakennusvalvonnassa ja 2kpl työmaakäyntiä

Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo

Lisätietoa rakennesuunnittelijan työstä sekä sen työtehtävistä

Oikeanlainen rakennesuunnittelu on kohteen toiminnan sekä kestävyyden kannalta oleellista. Rakennesuunnittelua voidaan tehdä niin korjaus- että uudiskohteisiin. Rakenneinsinöörit toimivat yleensä muiden insinöörien sekä arkkitehtien kanssa.

Mitä rakennesuunnitteluun kuuluu:

 • rakennesuunnittelu
 • runkojärjestelmät
 • lujuustarkastelut
 • rakenteiden suunnittelu
 • valmisosien tuotantosuunnitelma
 • käyttöiän selvittäminen

Erilaiset kohteet asettavat erilaisia vaatimuksia niin rakennustyypeille sekä materiaaleille. Hyvä suunnittelija osaa katsoa rakentamista monelta eri näkökannalta, jotta suunnitelma täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset. 

Yleisimmin rakennesuunnittelija suunnittelee talojen kantavat rakenteet sekä perustukset. Myös erilaisten siltojen ja tunneleiden suunnitteleminen kuuluu rakennesuunnittelijoiden tehtäviin. Suunnittelutyössä tulee ottaa huomioon erilaisten kuormien sekä säävaihteluiden aiheuttamia rasituksia rakenteelle.

Korjausrakentamisen yhteydessä rakennesuunnittelijat saattavat tehdä myös kohteen rakennekartoituksia. Tämän kartoituksen avulla selvitetään korjauksen tarpeellisuus, toimenpiteet sekä kustannukset.

Kilpailuta rakennesuunnittelija
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä