Muurari

Muurari – Mitä tarkoittaa muurari?

Muurari

Tarvitsetko palvelua muurari?

Kilpailuta muurari nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Muurari – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 17.09.2023 klo 00:09

Ammattitaitoiset muurarit, myös muurauspalvelu, tarjoavat paljon kaivattua apua erilaisiin muuraustöihin. Tarvitset sitten uunimuuraria tai vaikkapa talon muurausta, voit vertailla muurareita helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Mitä maksaa muurari?

Katso hintasivu: Muurari hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta muurari saa kotitalousvähennystä. Muurari on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 muuraren kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Muuraus – lisätietoa muuraamisesta

Muuraus on käsityönä tehtävää harkkojen, kivien, tiilien tai vastaavien kappaleiden kerroksittaista yhdistämistä laastin avulla. Muurauksessa käytettäviä työvälineinä ovat ainakin muurauskauha, laastisekoitin, kuminuija ja luotilanka tai vatupassi.

Muurauspalveluita käyttävät kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori. Kotitaloudet voivat hyödyntää muuraustyöstä kotitalousvähennyksen.

Muurarit tekevät erilaisia muuraustöitä ja tyypillisesti tietyt muurarit ovat erikoistuneet tietyntyyppiseen muuraustyöhön. Muurarin yleisimmät työtehtävät liittyvät uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muurari

Kilpailuta muurari Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä