Moottorikelkan vakuutus

Moottorikelkan vakuutus hinta

Moottorikelkan vakuutus

Paljonko maksaa moottorikelkan vakuutus?

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Mitä maksaa moottorikelkan vakuutus?

Päivitetty: 28.04.2024 klo 21:04

Moottorikelkkavakuutus maksaa keskimäärin noin 200 € – 1.200 € vuodessa riippuen moottorikelkan teho-painosuhteesta, vuosimallista, ajokuukausien lukumäärästä, kuljettajan iästä sekä vakuutuksen laajuudesta.

Miten moottorikelkan vakuutuksen hinta muodostuu?

Moottorikelkkavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • moottorikelkan teho-painosuhde ja vuosimalli
 • moottorikelkkavakuutuksen laajuus
 • ajokuukausien lukumäärä
 • kuljettajan ikä

Moottorikelkkailu on kasvava harrastusmuoto Suomessa ja se on etenkin turistien suosima aktiviteetti Pohjois-Suomessa talvisin. Vakuutuksen ollessa suoraan vuodenaikaan sidottu tarkoittaa se säästöjä kesällä, koska vakuutukset ovat automaattisesti halvempia ja bonusta on se, että sinun ei tarvitse erikseen tehdä liikennekäytöstäpoistoa kesän ajaksi. Hinnat eli vakuutusten sisällöt ja kattavuudet ovat räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan. Mitä laajemman vakuutuksen hankkii niin sitä kalliimmaksi vakuutus tulee. Haluamme muistuttaa, että tarkimman kustannusarvion moottorikelkan vakuutuksesta saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako moottorikelkan vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta moottorikelkan vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Moottorikelkkojen vakuutusvertailu netissä

Mistä paras vakuutus moottorikelkalle? Moottorikelkan vakuutuksen kilpailuttaminen onnistuu sujuvasti ja helposti netissä. Moottorikelkkoihin liittyvien vakuutusten sisältö, laajuus sekä hinnat saattavat vaihdella suunnattoman paljon, joten moottorikelkkojen vakuutusten vertailu tuottaa lähes aina noin 200,00 € - 800,00 € säästön vuodessa. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Halvin moottorikelkan vakuutus vai laaja moottorikelkan vakuutus?

Riippuu siitä, kuinka paljon haluat itse kantaa riskiä. Todella useissa tapauksissa halvin moottorikelkan vakuutus eli suppea vakuutus tarkoittaa yleensä vain moottorikelkan liikennevakuutusta, joka on lakisääteinen. Suppeampi moottorikelkan vakuutus korvaa yleensä kuskin ja kyydissä olevien mahdolliset henkilövahingot sekä kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot. Laaja moottorikelkan vakuutus korvaa usein kaikki mahdolliset moottorikelkalle tapahtuvat vahingot kuten, varkaudet, kolarit, ilkivallan, törmäykset ja palovahingot.

Moottorikelkan vakuutussopimus monille eri moottorikelkoille

Moottorikelkka (lyhyesti kelkka) on telamaton avulla liikkuva kulkuneuvo. Moottorikelkalla on lähtökohtaisesti aina tarkoitettu lumen päällä ajettavaksi. Tässä lista muutamista Suomessa vakuutettavien lumikelkkojen valmistajista ja merkeistä:

 • Aktiv
 • Arctic Cat
 • Bombardier 
 • Lynx
 • Ockelbo
 • Polaris
 • Ski-Doo
 • Winha
 • Yamaha

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Kotivakuutus hinta Autovakuutus hinta Yritysvakuutus hinta Eläinvakuutus hinta Metsävakuutus hinta Venevakuutus hinta Liikennevakuutus hinta Lapsivakuutus hinta Lemmikkivakuutus hinta Matkavakuutus hinta Vauvavakuutus hinta Tapaturmavakuutus hinta Henkivakuutus hinta Vastuuvakuutus hinta Mopon vakuutus hinta
Moottorikelkan vakuutus hinta

Kilpailuta moottorikelkan vakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä