Mopoauton vakuutus

Mopoauton vakuutus hinta

Mopoauton vakuutus

Paljonko maksaa mopoauton vakuutus?

Mopoauton vakuutuksen hinta on keskimäärin 1 618 €

Hinnan vaihteluväli 308 € – 3 660 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Mopoauton vakuutuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mopoauton vakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 26.01.2023 klo 07:01

Mopoautovakuutus maksaa keskimäärin noin 130 € – 1.500 € vuodessa riippuen mopoauton merkistä, mallista ja arvosta, kuljettajan iästä ja vahinkohistoriasta sekä vakuutuksen kattavuudesta.

Miten mopoauton vakuutuksen hinta muodostuu?

Mopoautovakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • mopoauton merkki ja vuosimalli
 • mopoauton arvo
 • vakuutuksen laajuus
 • kuljettajan ikä ja vahinkohistoria

Mopoauto on kulkuväline, jonka avulla pääsee liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Vuosikuluja voi arvioida ensinnäkin kuljettajan tai vakuutuksenottajan vahinkohistorian perusteella. Mitä enemmän vahinkoja ja mitä vähemmän ajoa, sitä kalliimmaksi mopoauton vakuuttaminen muodostuu. Toisaalta monesti myös itse mopoautolla, mopoauton vuosimallilla sekä kilometrilukemalla ja paikkakunnalla voi olla vaikutusta hintoihin. Huomaathan, että tarkimman arvion mopoauton vakuutusten kuluista saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako mopoauton vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta mopoauton vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Laaja vakuutus mopoautolle vai halvin mopoauton vakuutus?

Reilusti halvin mopoauton vakuutus on pelkkä liikennevakuutus, mutta suuri osa korvauksista jää silloin kuljettajan vastuulle. Laaja mopoauton vakuutus, käytetään myös nimitystä täyskasko, voi puolestaan pitää sisällään esimerkiksi sijaismopoauton oman mopoauton korjauksen ajaksi, tuulilasien vaihdot tai pysäköityyn mopoautoon tehtyjen vahinkojen korvauksen.

Vertaa mopoautovakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus mopoautolle? Mopoauton vakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat monia mopoautovakuutuksia sekä niiden sisältöjä keskenään. Mopoauton vakuutusvertailun avulla turvaat sujuvasti esimerkiksi kolarin aiheuttamat vahingot mopoautolle, tieltä suistumiset tai mahdolliset ilkivallan takia tapahtuneet vahingot. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Mopoauton vakuutussopimus turvaa monilta eri vahingoilta

Mopoauton vakuutussopimuksen sisältö voi olla hyvinkin laaja. Mitä erilaisia turvia omalle mopoautolle voisi esimerkiksi ottaa?

 • pysäköintiturva
  • kattaa esimerkiksi toisen ajoneuvon tekemät vahingot tai ilkivaltana tehdyn avainnaarmutuksen
 • lasiturva
  • mikäli esimerkiksi sivuikkunaan tai tuulilasiin lentää kivi ja lasi rikkoutuu, voi tuulilasin uusimisen laittaa vakuutuksen piikkiin
 • kolarointiturva
  • kattaa esimerkiksi kaikenlaiset törmäykset tai ulosajot tieltä
 • luonnonilmiöturva
  • jos vaikka myrskyn aikana puu sattuisi kaatumaan mopoauton katolle
 • eläinturva

kattaa monen eri eläimen aiheuttaman vahingon tai törmäyksen eläimeen

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Mopoauton vakuutus hinta

Kilpailuta mopoauton vakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä