WC-remontti

Tarvitsetko palvelua WC-remontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta WC-remontti 

Vessaremontti nostaa kodin ilmettä

Onko vessan remontti ajankohtainen asia? Oli kyseessä sitten kuiva- tai märkätila, pieni WC tai vähän suurempikin, saat parhaat vessaremontti-ideat ja -ratkaisut Kodinplazan ammattilaisilta.

Vertaile WC:n remontointi helposti

WC-remontin suunnittelu alkaa aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten kartoituksella. Osalla vessaremontin taustalla on lattiakaivon puuttuminen, osalla vessan seinien huonokuntoiset tapetit. Toisten mielestä nykyistä vessan lattialla majailevaa muovimattoa on katsottu jo tarpeeksi kauan.

WC:n sisustus mielekkääksi voi olla nykyisellä vessan rakenteella hankalaa ja tämä on myös yksi yleinen syy laittaa vessan ilmettä uusiksi.

Tarjouspyyntöjä

WCn remontointi moderniksi

3,04 neliön wc korkeus 2,20cm. minulla on laatat ja kalusteet itsellä, vesieristys/kosteuseristys puuttuu, lattia wc istuin tulisi asennettavaksi seinään, sekä tarvitsen myös lattialämmityskalvon
Paikkakunta Tampere
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
WC:n pinta-ala 2 - 4 m2
WC:n asennusvuosi 1970-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Omakotitalon WC:n remontti

WC sisaitsee käyntikerroksessa ja on mitoiltaan 155cm x 117cm, korkeus 222cm. Tarkoitus on uusia WC-istuin, joka nyt on seinämallia, normaaliksi lattiamalliksi ja uusia myös pesuallas, hana ja kaapisto. Pesualtaan ympärille pieni kaakelointi, maksimissaan 1 m2 ja yhdelle seinälle valokuvatapetti (155 x 222). Materiaalit hankimme itse, ellemme toisin sovi.
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
WC:n pinta-ala 2 - 4 m2
WC:n asennusvuosi 2000-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Rivitalo-asunnon pienen vessan remontointi

Haluaisin tarjouksen mitä maksaa n. 1m X 1m kokoisen wc:n remontointi. Wc:ssä on lattiakaivo. Toiveena samanlaiset pinnat kuin liitteenä olevassa kylpyhuoneen kuvassa. Haluaisin arvion erittelyineen sekä uusilla kalusteilla ja wc:llä sekä myös tarjouksen pelkkien pintojen uusimisesta.
Paikkakunta Joensuu
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
WC:n pinta-ala 2 m2 tai alle
WC:n asennusvuosi 1970-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

WC:n pintaremontti yhtenä vaihtoehtona

Jos nykyinen vessa ei miellytä silmää, voi vessaa remontoida myös pintojen osalta. Yleensä ensimmäinen asia, mitä tehdään on vanhojen WC-kalusteiden purkaminen ja mahdollinen jälleenmyyminen tai kierrättäminen. WC on yleensä kodin tai kiinteistön huoneista pinta-alaltaan pienin, joten pienemmän pintaremontin tekeminen on hyvinkin mahdollista.

Näin remontoit vessan pienellä budjetilla

Varsinkin jos WC:n pohjarakenteet, kuten laatat, ovat hyvässä kunnossa voidaan vessan ilmettä nostaa pienelläkin budjetilla. Vanhat WC-laatat voidaan maalata ja huonokuntoisimmat WC-kalusteet vaihtaa uusiin. Oli kyseessä sitten pienen vessan remontti tai vähän suuremman, ei WC-remonttien kesto päätä huimaa. Remontit kestävät tyypillisesti noin 1–4 viikkoa, riippuen mitä kaikkea WC:ssä laitetaan uusiksi.

Lisätietoa WC:n remontoinnista

Yleensä vessan pintojen uusiminen aloitetaan vanhojen pintojen irrottamisella tai purkamisella. WC:n vanha käsienpesuallas on yleensä ensimmäinen WC-kaluste, joka saa lähteä uuden tieltä. Jos altaan takana on vanhanaikaista laatoitusta, voi nekin tarvittaessa purkaa.

Jos irrottamisen myötä WC:n seinistä irtoaa pieniä paloja tai tulee lohkeamia, kannattaa kolot täyttää asiaankuuluvalla aineella. Pintoja kannattaa hioa aina täyttöjen jälkeen, jotta WC:n pinnoista tulee tasaisia myöhempää maalausta varten. Sopiva WC-maali kannattaa valita tarkkaan oman mielen mukaisesti.

Vessan seinien ja mahdollisesti katon maalaamisen jälkeen on vuorossa uusien tasojen kiinnittäminen. Kiinnittämisen voi tehdä yksinkertaisella ruuvikiinnityksellä, joka on myöhemmin tarvittaessa helppo purkaa. Vessan pöytälevyyn ei tarvitse välttämättä tehdä syvennyksiä käsienpesualtaalle, sillä uudet altaat voidaan asentaa suoraan levyn päälle. Halvimmat tasolevyt kannattaa tietenkin kilpailuttaa.

Vanhoja laattojen tilalle ei tarvitse välttämättä hankkia uusia, sillä WC-tason takaosan voi myös rakentaa puusta. Puulevyt voi käsitellä lakalla ennen niiden paneloimista seinään. Yleinen käytäntö on myös asentaa peili pesualtaan päälle ja jos pesuallastason takaosa on tehty puusta, on peilin kiinnittäminen entistäkin helpompaa.

Kilpailuta WC-remontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä