WC-vesieristys

Tarvitsetko palvelua WC-vesieristys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta WC-vesieristys 

WC:n vedeneristys

Oletko rakentamassa uutta vessaa tai remontoimassa vanhaa? WC-tilojen vesieristys pitää vedet poissa rakenteista. Minkälaisesta WC-projektista onkaan kyse, löydät WC:n vesieristyksen ammattilaiset Kodinplazasta.

Vertaile vessan vedeneristys helposti

Varsinkin jos WC:ssä on lattiakaivo, tulee asianmukaisesta vesieristyksestä huolehtia. WC:n vesieristäminen lisää vessan käytettävyyttä ja estää veden pääsemistä vessan lattian tai seinien rakenteisiin.

Jos kyseessä on ei-märkä WC eli toisin sanoen erillinen kuiva WC, jossa ei ole esimerkiksi suihkua, voidaan vesieristys jättää tekemättä. Jos näin päätetään tehdä, voidaan vessaan silti tehdä kosteuseristys, joka estää roiskeiden pääsyn pintojen läpi.

Seinä-WC:n vesieristys

Monet tykkäävät käyttää vessassa tai kylpyhuoneessa lattialla olevan WC:n sijasta seinään kiinnitettävää WC:tä. Moderni ja tyylikäs seinä-WC tarvitsee oikeanlaisen vesieristyksen, sillä asennusteline jää rakenteiden sisälle. Laatankiinnityslaasti on minimi väline suojaamaan seinän vesieristettä.

Koteloinnin sisällä kosteudesta johtuvaa rasitusta saattaa syntyä esimerkiksi mahdollisista vesikalusteiden vuodoista tai kosteudesta, joka tiivistyy kylmävesisäiliön pinnalle.

Lisätietoa vessan vedeneristyksestä

Kosteussulku vessaan laitetaan silloin, kun halutaan tiivistää vessan seinien tai lattian pintoja. Kosteussululla voidaan estää kosteus, joka kulkeutuu huonetiloista rakenteisiin. Ennen kuin tehdään WC:n seinien vesieristys, WC:n lattian vesieristys tai käytetään kosteussulkua, tulee alustan olla puhdas pölystä ja ennen kaikkea kuiva.

Kilpailuta WC-vesieristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä