WC-vesieristys

WC-vesieristys

WC-vesieristys

Tarvitsetko palvelua WC-vesieristys?

Kilpailuta WC-vesieristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

WC-vesieristys – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 27.12.2022 klo 20:12

Vessan tai WC-tilan vedeneristys, myös kosteuseristys, estää veden pääsemisen vessan lattian tai seinien rakenteisiin. Määräykset vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä "kuiva" WC vai esimerkiksi suihkullinen WC.

Mitä maksaa WC-vesieristys?

Katso hintasivu: WC-vesieristys hinta

Saako WC-vesieristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta WC-vesieristys saa kotitalousvähennystä. WC-vesieristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 WC-vesieristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Seinä-WC:n vesieristys

Monet tykkäävät käyttää vessassa tai kylpyhuoneessa lattialla olevan WC:n sijasta seinään kiinnitettävää WC:tä. Moderni ja tyylikäs seinä-WC tarvitsee oikeanlaisen vesieristyksen, sillä asennusteline jää rakenteiden sisälle. Laatankiinnityslaasti on minimi väline suojaamaan seinän vesieristettä.

Koteloinnin sisällä kosteudesta johtuvaa rasitusta saattaa syntyä esimerkiksi mahdollisista vesikalusteiden vuodoista tai kosteudesta, joka tiivistyy kylmävesisäiliön pinnalle.

Lisätietoa vessan vedeneristyksestä

Kosteussulku vessaan laitetaan silloin, kun halutaan tiivistää vessan seinien tai lattian pintoja. Kosteussululla voidaan estää kosteus, joka kulkeutuu huonetiloista rakenteisiin. Ennen kuin tehdään WC:n seinien vesieristys, WC:n lattian vesieristys tai käytetään kosteussulkua, tulee alustan olla puhdas pölystä ja ennen kaikkea kuiva.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

WC-vesieristys

Kilpailuta WC-vesieristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä