Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Tarvitsetko palvelua kattoturvatuotteet?

Kilpailuta kattoturvatuotteet nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kattoturvatuotteet – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 04.08.2022 klo 17:08

Kattoturvatuotteiden asennus tai kiinnitys edessä? Kattoturvatuotteilla voidaan lisätä katolla tai pihalla liikkumisen turvallisuutta.

Tuotteet voidaan monesti toimittaa asennettuna tai pelkkänä tavarana ja niitä on saatavilla niin tiilikatolle, huopakatolle kuin peltikatolle.

Tyypillisiä katolle tai seinille asennettavia tuotteita ovat mm. lapetikkaat, seinätikkaat, kattosillat, lumiesteet sekä kattotikkaat.

Mitä maksaa kattoturvatuotteet?

Katso hintasivu: Kattoturvatuotteet hinta

Saako kattoturvatuotteista kotitalousvähennystä?

Palvelusta kattoturvatuotteet saa kotitalousvähennystä. Kattoturvatuotteet on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 kattoturvatuotteiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Tikkaat katolle eli seinätikkaiden asennus

Seinätikkaiden asennus tai kiinnitys helpottaa katolle kulkemista esimerkiksi katon huoltamisen yhteydessä. Kun huoltotyöt tai korjaustoimenpiteet on saatu valmiiksi, voidaan seinätikkaita pitkin kulkea myös toiseen suuntaan eli alaspäin. Seinälle asennettavat tikapuut vähentävät myös mahdollisen nosturin tarvetta tietynlaisissa kunnostustöissä.

Kattotikkaiden eli lapetikkaiden asennus

Kattotikkaiden asennus tai kiinnitys mahdollistaa huoltoväylän katolla ja siellä erilaisten toimenpiteiden tekemisen. Vähän sama asia kuin alapuolella mainittava kattosilta, mutta lapetikkailla kulkeminen tapahtuu pääasiassa käsien ja jalkojen avulla. Kattotikkaiden avulla voidaan kulkea esimerkiksi ilmanvaihtolaitteen tai savupiipun luokse.

Kattosillan asennus helpottaa vaakatason liikkumista

Kattosilta eli toiselta nimeltään myös katon huoltosilta kiinnitetään vaakatasoon suhteessa vesikatteeseen. Etenkin kaltevuudeltaan jyrkemmillä katoilla kulkeminen on turvallisempaa kattosillan myötä – sen avulla kaikenlainen katolla vaakatasossa tapahtuva liikkuminen helpottuu huomattavasti esimerkiksi savupiipulle tai kattoluukulle. On myös mahdollista, että sillan asentamisen yhteydessä katolle rakennetaan turvakaiteet, turvakiskot tai kiinnityspisteet esimerkiksi turvaköyttä varten, joka kiinnitetään turvavaljaisiin.

Aiheesta muualla:
Kattoturvatuotteiden rooli rakennuksen käyttöturvallisuudessa, Ympäristöministeriön asetus

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kattoturvatuotteet

Kilpailuta kattoturvatuotteet Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä