Öljylämmitys

Tarvitsetko palvelua öljylämmitys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta öljylämmitys

Öljylämmittäminen kannattaa kilpailuttaa

Öljyllä tapahtuva lämmitys on yksi vaihtoehto toteuttaa rakennusten ja talojen lämmöntuotto.

Vertaile öljylämmitysjärjestelmät helposti

Minkälaista öljylämmitykseen liittyvää ratkaisua oletkaan hankkimassa, löydät öljylämmitysjärjestelmien ammattilaiset Kodinplazasta. Tietoa:

  • osa-alueita mm. öljypoltin, öljylämmityskattila, öljysäiliö ja lämmönsäätely
  • soveltuu hyvin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin
  • tehokas tapa lämmittää myös käyttövettä

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Öljykattilan ja polttimen vaihto uuteen ja lisäksi mahdollisesti 2 ilmalämpöpumpun asennus
Mikkeli
Paikkakunta Mikkeli
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 150 - 200 m2
Kerrosten lukumäärä 3
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin
Tarjouspyynnön tyyppi Laitteet ja asennustyö

Öljykattilan ja polttimen vaihto uuteen ja lisäksi mahdollisesti 2 ilmalämpöpumpun asennus

Omakotitalossa on vesikiertolämmitys, jota vanha, tehoton ja epätaloudellinen öljylämmityskattila pyörittää sekä tuottaa lämpimän käyttöveden. Öljysäiliö on uusittu eli sillä on vielä elinikää kymmeniä vuosia.
Öljykattilan vaihto, tarvittavat asennustyöt sekä mahdollisesti vielä 2 ilmalämpöpumpun asentaminen keski- ja yläkertaan syksyn 2018 aikana.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta öljylämmitys
Vanhan lämmityskattilan vaihto uudenpaan
Kouvola
Paikkakunta Kouvola
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kerrosten lukumäärä 2
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin
Tarjouspyynnön tyyppi Asennustyö

Vanhan lämmityskattilan vaihto uudenpaan

Kohteessa vapaakiertoinen lämmitys järjestelmä,itse poistaisin varaajan ja kattilan sekä laittaisin uuden paikalleen,asentajan ei tarvitse kuin tehdä uudet liitännät,uuden paisuntasäiliön tarvii, tarpeen mukaan katsotaan tarviiko muuta.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta öljylämmitys

Öljylämmityskattila sijoitetaan usein erilliseen tilaan

Öljylämmityskattila on yksi öljylämmitysjärjestelmän osa-alueista. Yksi sen monista hyödyistä on, että usein erillistä varaajaa ei ole tarpeellista hankkia. Kattilan lämmitysteho on hyvä ja se kykenee lämmittämään käyttöveden nopeasti, noin 20–30 minuutissa. Tämä on varsinkin suuremmissa perheissä käyttömukavuutta lisäävä tekijä.

Monesti öljylämmityskattila sijoitetaan sille suunniteltuun tilaan, kuten paloturvalliseen tekniseen tilaan. Toisaalta öljysäiliö on mahdollista asettaa myös rakennuksen tai kiinteistön ulkopuolelle. Erilaiset toimintatavat ja –periaatteet vaihtelevan kiinteistön energiantarpeen sekä ominaisuuksien mukaan.

Kulutus pientalossa vuosittain noin 2000–5000 litraa

Kaikista Suomen kiinteistöistä tai rakennuksista lämmitetään öljyllä noin 20–25%, joten kyseessä on siis vielä varsin suosittu lämmitysmuoto. Pientalon, kuten omakotitalon tai rintamamiestalon lämmitys tehdään myös usein öljyllä ja öljylämmitettävien omakotitalojen määrä on arviolta noin 180 000–200 000 kappaletta.

Keskimääräinen öljynkulutus vaihtelee ensisijaisesti talon lämmitettävän pinta-alan sekä asukkaiden lukumäärän mukaan. Aiempina vuosikymmeninä öljynkulutus on saattanut olla suurempaa samanlaisessa kohteessa, mutta nykyaikaisten öljylämmitysjärjestelmien ansiosta tehokkuus on parantunut. Energiankulutus vaihtelee keskimäärin noin parista tuhannesta muutamaan tuhanteen litraan vuodessa.

Lisätietoa öljylämmityksestä

Yleensä Suomessa öljylämmityksen polttoaineena käytetään polttoöljyä, pienemmissä kohteissa lämmitysöljy eli ts. kevyt polttoöljy ja suuremmissa esimerkiksi tehdas-, laitos- tai hallipolttimissa voidaan käyttää raskasta polttoöljyä. Öljy on varsin tiivistä, joten sen varastoiminen esimerkiksi öljytynnyreihin on helppoa. Toisaalta öljytynnyreiden kuljettaminen on myös helppoa, jolloin sitä voidaan kuljettaa helposti kaikkialle Suomeen.

Asennus voidaan tehdä myös esimerkiksi mökille, autotalliin tai uuteen taloon, riippuen kiinteistön käyttötarpeesta sekä käyttötarkoituksesta. Asennusliikkeet voit vertailla helposti Kodinplazan kautta.

Kilpailuta öljylämmitys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä