Lattiaremontti

Lattiaremontti

Lattiaremontti

Tarvitsetko palvelua lattiaremontti?

Kilpailuta lattiaremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattiaremontti – Mitä tarkoittaa lattiaremontti?

Päivitetty: 22.11.2023 klo 13:11

Hakusessa uusi lattia? Monesti lattiasaneeraus eli lattioiden vaihto, uusiminen tai remonointi on järkevin vaihtoehto, kun vanhasta lattiasta halutaan tehdä siistimpi ja nykyaikasempi.

Mitä maksaa lattiaremontti?

Katso hintasivu: Lattiaremontti hinta

Saako lattiaremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattiaremontti saa kotitalousvähennystä. Lattiaremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 lattiaremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lattiaremontilla uusi ilme mihin tahansa tilaan

Lattioiden merkitys on suuri melkeinpä missä tahansa sisätilassa. Mikäli vanha lattia narisee, jalkoja paleltaa koko ajan tai lattiassa olevat kulumat pistävät jatkuvasti silmään, saattaa olla aika harkita uuden lattiamateriaalin asennusta. Oli kyseessä sitten laattalattiapuulattia tai parketti, voidaan lattia kunnostaa niin keittiössä, olohuoneessa kuin märkätiloissakin. Uusi lattia on hiljainen, pitää jalat lämpimänä, näyttää hyvältä sekä sopii erinomaisesti myös sisätilan kokonaisilmeeseen.

Lattiasaneeraus vaiheittain

Lattioiden remontoimisen yhteydessä vanha lattia yleensä puretaan pois. Kun vanha lattia on purettu, on hyvä hetki tarkastaa lattiapohjan kunto. Kunnon voi tarkastaa silmämääräisesti, mutta suositeltavampaa olisi teettää ammattilaisen toimesta lattiapohjan kosteusmittaus tai kuntokartoitus. Olisi ikävää huomata vain muutaman vuoden päästä, että lattia täytyy remontoida uudelleen kosteusvaurion vuoksi, koska edellisen remontin yhteydessä lattiapohjan kuntoa ei tutkittu. Kun ollaan varmistettu lattiapohjan kunto, remonttia voidaan jatkaa. Asunnon tai kiinteistön uudet lattiamateriaalit kannattaa valita huolellisesti käyttötarkoituksen mukaan. Toki uuden lattian halutaan miellyttävän silmää, mutta kestävyys ja helppohoitoisuus kannattaa pitää myös mielessä. Lisäksi remontin yhteydessä on hyvä hetki asentaa lämmitys lattiaan, mikäli sellaisen haluaa.

Aiheesta muualla:
Uuden lattiamateriaalin valinnasta, Consumer Reports (englanniksi)

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Puulattian kunnostus
Lattiaremontti

Kilpailuta lattiaremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä