Putkiasennus

Putkiasennus

Putkiasennus

Tarvitsetko palvelua putkiasennus?

Kilpailuta putkiasennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Putkiasennus – Mitä tarkoittaa putkiasennus?

Päivitetty: 12.11.2023 klo 11:11

Erilaiset putkiasennukset vaihtelevat laidasta laitaan kohteesta riippuen. Tyypillisesti putkiasennusta tekee putkiasentaja

Mitä maksaa putkiasennus?

Katso hintasivu: Putkiasennus hinta

Saako putkiasennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta putkiasennus saa kotitalousvähennystä. Putkiasennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 putkiasennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa putkiasentamisesta

Putkiasennuksilla voidaan tarkoittaa kaikkia kiinteistöihin tehtäviä putkiasennuksia. Pienimmillään putkiasentaminen voi olla hanojen vaihtoa tai laitteiden huoltamista, kun taas suurimmillaan sillä voidaan tarkoittaa koko talon käyttövesijohtojen, lämmitysjärjestelmän tai viemärijärjestelmän uusimista.

Vesi voi aiheuttaa kiinteistöön isoja ja kalliita vahinkoja, joten asennustyöt kannattaa teettää aina ammattilaisella. Joka päivä vakuutusyhtiöt korvaavat noin 100 vesivahinkoa, tämä tarkoittaa huomattujen ja vakuutusyhtiöille ilmoitettujen vesivahinkojen määrää. Todellisuudessa vesivahinkoja on todennäköisesti paljon enemmän, niitä ei nimittäin aina huomata heti. Esimerkiksi kiinteistön rakenteissa piilossa olevien vesiputkien vuodot huomataan usein vasta, kun vuoto on jo aiheuttanut mittavia ja näkyviä vahinkoja.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Putkiasennus

Kilpailuta putkiasennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä