Laavun rakentaminen

Laavun rakentaminen

Laavun rakentaminen

Tarvitsetko palvelua
Laavun rakentaminen?

Kilpailuta laavun rakentaminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Laavun rakentaminen – Mitä tarkoittaa laavun rakentaminen?

Päivitetty: 09.10.2023 klo 22:10

Laavujen rakennus, teko tai pystytys voidaan tehdä esimerkiksi metsään, rantaan tai vaikkapa omaan pihaan. Laavut ovat yleisiä myös erilaisilla retkeilyreiteillä sekä luontopoluilla.

Mitä maksaa laavun rakentaminen?

Katso hintasivu: Laavun rakentaminen hinta

Saako laavun rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laavun rakentaminen saa kotitalousvähennystä. Laavun rakentaminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 laavun rakentamisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa laavuista sekä niiden rakentamisesta

Yleisimmin laavuihin on totuttu näkemään erilaisten kunto-, luonto- tai retkeilypolkujen varrella tai niiden läheisyydessä. Yleisten laavujen lisäksi halutessaan tällaisen laavun voi rakentaa myös omalle tontille tai pihapiiriin. Parhaiten laavu sopii kuitenkin metsään tai vaikkapa järven rannalle, paikalle jossa laavun eteen voidaan tehdä nuotio.

 Laavu soveltuu hyvin tavalliseksi oleilu sekä grillailupaikaksi, mutta tarpeen tullen siellä voidaan myös olla yötä.

Laavu valmispakettina

Laavuja on erilaisina valmispaketteina, joissa laavu toimitetaan joko kasattuna tai itse kasattavana pakettina. Laavun rakentaminen kannattaa aloittaa aina pohjatöiden huolellisella tekemisellä, jotta laavu saadaan asennettua mahdollisimman suoraan. Kun pohjatyöt on saatu valmiiksi, voidaan laavun kasaus tai nostaminen sijoilleen aloittaa.

Laavun kasaamisen jälkeen voidaan laavu pintakäsitellä, jotta varmistutaan sen kestävyydestä sekä pitkäikäisyydestä. Tavallisesti valmispaketit toimitetaan myös pelkkänä raakapuuna, jolloin pintojen käsitteleminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Tutustu laavun rakentamisesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle laavun rakentaminen.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Viherrakentaminen Aidan rakentaminen Kasvihuoneen rakentaminen Piharakentaminen Pergolan rakentaminen Paljun rakentaminen Koirankoppi rakentaminen Kompostin rakentaminen Leikkimökin rakentaminen Puuvajan rakentaminen Grillikodan rakentaminen Huvimajan rakentaminen Pihavaraston rakentaminen Roskakatoksen rakentaminen Grillikatoksen rakentaminen
Laavun rakentaminen

Kilpailuta laavun rakentaminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä