Huvimajan rakentaminen

Huvimajan rakentaminen

Huvimajan rakentaminen

Tarvitsetko palvelua huvimajan rakentaminen?

Kilpailuta huvimajan rakentaminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Huvimajan rakentaminen – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 21.04.2021 klo 13:04

Erilaiset huvimajat ja paviljongit ovat mukavia ja suosittuja oleskelutiloja. Huvimajan perustukset, rakennus, teko tai pystytys voidaan monesti tehdä pelkällä toimenpideluvalla. Mikäli huvimajaan asennetaan myös tulisija, tarvitaan tyypillisesti myös rakennuslupa.

Mitä maksaa huvimajan rakentaminen?

Katso hintasivu: Huvimajan rakentaminen hinta

Saako huvimajan rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta huvimajan rakentaminen ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa huvimajojen rakentamisesta ja käyttömahdollisuuksista

Huvimajan rakentaminen on mahdollista omien pohjapiirustuksien mukaan. Huvimaja kannattaa suunnitella omien tarpeiden sekä majan tarkoituksen mukaan. Kun maja suunnitellaan oikein, saadaan siitä suurin hyöty.

Huvimajan voi ostaa erilaisina valmismalleina, tällöin ne kuljetetaan asennuspaikalle joko kokonaisia tai koottavina malleina. Erilaisia huvimajoja tehdään laidasta laitaan, niitä on esimerkiksi saatavilla niin suljettuina kuin avoimina. Joissakin malleissa saattaa huvimajan yhteydessä olla jopa terassi.

Tavallisesti huvimajat eivät ole kiinteitä rakennuksia, eikä niitä ole eristetty. Huvimajoiksi voidaan myös luokitella kiinteästi asennetut sekä eristetyt tilat. Yleensä huvimajoille ei tarvitse rakennuslupaa, mutta asia kannattaa tarkistaa kunnan rakennusviranomaisilta, erityisesti jos huvimaja on suuri sekä sillä on kiinteän rakennuksen ominaisuuksia. 

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Huvimajan rakentaminen

Kilpailuta huvimajan rakentaminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä