Paljun rakentaminen: tietoa

Tarvitsetko palvelua paljun rakentaminen?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Paljun rakentaminen

Paljun rakentaminen: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 28.04.2020 klo 23:04

Katso hintasivu:

Paljun rakentaminen hinta

Tulossa myöhemmin!

Kylpytynnyrin rakentamisessa tärkeimpiä asioita ovat pohjan lujuus ja kylpytynnyrin sijainti, jotta vedenpoisto onnistuu vaivattomasti.

Minkälaisesta kylpytynnyrin tai sen alustan rakentamisesta onkaan kysy, löydät kylpytynnyritöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Kylpytynnyrin rakentamiseen liittyy:

  • kylpytynnyrin rakennus vai valmis kylpytynnyri
  • kylpytynnyrin alustan teko
  • kylpytynnyrin sijoitus

Katso ja lue lisätietoja kylpytynnyrin rakennustöistä alempaa tai pyydä tarjous kylpytynnyrin rakennustyölle Kodinplazan kautta.

Ennen itse kylpytynnyrin rakennusvaihetta on suunnitteluvaihe, jossa kylpytynnyrille mietitään hyvä paikka. Kylpytynnyrin paikkaa valittaessa kannattaa miettiä kuinka vesi sekä mahdolliset lämmityspuut saadaan tynnyrille helposti sekä tarvitaanko tynnyrille näköesteitä. Myös ilmansuunnan valinnalla on merkitystä, sillä halutaanko, että kylpytynnyriin osuu esimerkiksi aamu- tai ilta-aurinko.

Ensimmäisenä ennen kylpytynnyrin asettamista paikoilleen, tulee kylpytynnyrille valmistaa oikeanlainen pohja. Tynnyrille kertyy painoa, erityisesti kun se on täytettynä vedestä. Kun pohja on tehty oikein, ei tynnyri pääse kallistumaan tai mahdollisesti uppoamaan maaperään. Pohjatöitä tehdessä kannattaa myös miettiä, miten vedet johdetaan pois kylpytynnyristä.

Usein kylpytynnyri ostetaan valmiina pakettina, jolloin pohjatöiden lisäksi asennettavaksi jää kamiinan sekä lämmitysputkien asentaminen. Kun kaikki on saatu asennettua ja palju käyttövalmiiksi, on suositeltavaa koekäyttää tynnyriä.

Kun paljun kaikki osa-alueet ovat kohdillaan, saa kylpytynnyristä pitkäikäisen sekä miellyttävän rentoutumiskohteen jossa myös vieraat pitävät.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

palju upotettuna pihaterassiin

paljun rakennus, saunapaljun rakentaminen terassin yhteyteen

kylpytynnyrin rakentaminen meren rannalle, kylpytynnyri

Kuvassa on hieman vanhempi noin 5-8 henkilön palju eli kylpytynnyri. Kodinplazan kautta saat yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kilpailuta paljun rakentaminen
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä