Purku-urakoitsija: tietoa

Tarvitsetko palvelua purku-urakoitsija?

  • Kilpailuta alueesi purkuyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Purku-urakoitsija

Purku-urakoitsija: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 22.06.2020 klo 21:06

Katso hintasivu:

Purku-urakoitsija hinta

Tulossa myöhemmin!

Suunnitelmallinen ja tarkka purku-urakointi, myös purku-urakoitsija tai purku-urakka, takaa hyvän lopputuloksen niin suurissa koneurakoinneissa kuin myös pienemmissä käsipuruissa.

Minkälaista purku-urakointia tarvitsetkaan, löydät purkamiseen erikoistuneet urakoitsijat Kodinplazasta. Urakointiin liittyy:

  • purku-urakan kohde: teollisuushalli, navetta, paritalo jne.
  • purkumateriaalinen käsittely: kuljetus, lajittelu, kierrätys jne.
  • purku-urakan koko: osittainen purku, kokonaispurku jne.

Oli kyseessä sitten pienempi, keskisuuri tai suuri purku-urakka, voit vertailla kaikentyyppiset purku-urakat helposti. Monet urakoitsijat tekevät myös normaalien purkutöiden lisäksi myös vaativien haitta-aineiden poistamista. Haitta-aineita ovat esimerkiksi rakennuksissa esiintyvät home-, kreosootti- sekä asbestiaineet.

Purkutöiden lisäksi monet palveluntarjoajat sisällyttävät palveluihinsa myös timanttitöitä kuten timanttiporausta ja –sahausta, louhintatöitä, käsipiikkausta sekä maanrakennustöitä. Usein on kätevää, mikäli edellisen rakennuksen purkamisen yhteydessä myös tontin pinta alustetaan seuraavan rakennuksen perustuksia varten. Niissä kohteissa, joissa räjähdysaineiden käyttö ei ole mahdollista, voi esimerkiksi hydraulista kiilausta hyödyntää kalliolouhinnassa. Nykyaikaisella tavalla tehtävät purku-urakat ottavat aina huomioon myös purkamisesta syntyvien jätteiden kuljetuksen, lajittelun sekä mahdollisen kierrättämisen.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta purku-urakoitsija
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä