Purku-urakoitsija

Purku-urakoitsija – Mitä tarkoittaa purku-urakoitsija?

Purku-urakoitsija

Tarvitsetko palvelua purku-urakoitsija?

Kilpailuta purku-urakoitsija nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Purku-urakoitsija – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 09.07.2023 klo 23:07

Erilaista purku-urakointia tarvitaan jatkuvasti. Suunnitelmalliset ja tarkat purku-urakoitsijat saavuttavat hyvän lopputuloksen niin suurissa koneurakoinneissa kuin myös pienemmissä käsipuruissa. Tarjouspyyntö purku-urakasta kannattaa jättää yhdellä kertaa useammalle urakoitsijalle.

Mitä maksaa purku-urakoitsija?

Katso hintasivu: Purku-urakoitsija hinta

Saako purku-urakoitsijoille kotitalousvähennystä?

Palvelusta purku-urakoitsija saa kotitalousvähennystä. Purku-urakoitsija on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 purku-urakoitsijan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Purku-urakka tarjouspyyntö Kodinplazasta

Oli kyseessä sitten pienempi, keskisuuri tai suuri purku-urakka, voit vertailla kaikentyyppiset purku-urakat helposti. Monet urakoitsijat tekevät myös normaalien purkutöiden lisäksi myös vaativien haitta-aineiden poistamista. Haitta-aineita ovat esimerkiksi rakennuksissa esiintyvät home-, kreosootti- sekä asbestiaineet.

Purku-urakat voivat olla laaja-alaisia

Purkutöiden lisäksi monet palveluntarjoajat sisällyttävät palveluihinsa myös timanttitöitä kuten timanttiporausta ja –sahausta, louhintatöitä, käsipiikkausta sekä maanrakennustöitä. Usein on kätevää, mikäli edellisen rakennuksen purkamisen yhteydessä myös tontin pinta alustetaan seuraavan rakennuksen perustuksia varten. Niissä kohteissa, joissa räjähdysaineiden käyttö ei ole mahdollista, voi esimerkiksi hydraulista kiilausta hyödyntää kalliolouhinnassa. Nykyaikaisella tavalla tehtävät purku-urakat ottavat aina huomioon myös purkamisesta syntyvien jätteiden kuljetuksen, lajittelun sekä mahdollisen kierrättämisen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Purku-urakoitsija

Kilpailuta purku-urakoitsija Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä