Hirsityöt

Tarvitsetko palvelua hirsityöt?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Hirsityöt

Löydä hirsitöiden ammattilainen

Hirsi on ollut rakennusmateriaali jo pitkään ja sen käytöstä on todisteita jopa 500 vuoden takaa. Hirret tai hirsirakennukset eivät kuitenkaan kestä ikuisuuksia, joten joskus niitäkin voidaan joutua uusimaan tai korjaamaan.

Vertaile hirsitöitä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisesta hirsityöstä onkaan kyse, Kodinplazan avulla löydät hirren työstämiseen erikoistuneet ammattilaiset kätevästi. Hirsitöihin liittyy:

  • hirsirakenteiden piilutus
  • hirsirakenteiden uusiminen eli kengitys   
  • hirsirakenteiden korjaus sekä pystytys

Lisätietoa hirsitöistä ja sen käytöstä rakentamisessa

Hirsi on rakennusmateriaali, joka valmistetaan tukkipuusta sahaamalla. Hirsityyppejä on useita erilaisia, mutta kaikissa hirsissä käytetään samanlaisia liitoksia. Hirsitöissä, erityisesti korjausrakentamisessa, samanlaisen sahauksen sekä puutavaran käyttö on oleellisessa asemassa korjauksen lopputuloksen kannalta.

Hirsien vaihtaminen rakennuksissa

Yleisin hirsirakennuksiin tehtävä työ on alimpien lahonneiden hirsien vaihtaminen. Tätä työtä kutsutaan kengitykseksi. Kun taloa kengitetään, nostetaan se ilmaan, esimerkiksi tunkkien avulla sekä vanhat lahonneet hirret poistetaan. Vanhojen poistettujen hirsien tilalle asennetaan uuden, vanhojen kaltaiset hirret sekä talo lasketaan takaisin maahan.

kilpailuta hirsityö, hirsitöitä koko Suomen alueella

hirsirakennustyöt

Kilpailuta hirsityöt
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä