Homeenpoisto

Homeenpoisto

Homeenpoisto

Tarvitsetko palvelua homeenpoisto?

Kilpailuta homeenpoisto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Homeenpoisto – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 03.11.2022 klo 12:11

Homeen poistaminen voidaan tehdä muutamalla eri tavalla riippuen siitä, poistetaanko home esimerkiksi puusta, kankaasta tai vaikkapa ulkoseinästä.

Mitä maksaa homeenpoisto?

Katso hintasivu: Homeenpoisto hinta

Saako homeenpoistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta homeenpoisto saa kotitalousvähennystä. Homeenpoisto on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 homeenpoiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa homeen poistamisesta

Homeen poistamista voidaan tehdä homehtuneesta kohteesta riippuen myös itse. Erilaisten pintahomeiden poistaminen onnistuu puu- sekä kiviainespinnoilta käyttämällä homeenpoistoon tarkoitettua ainetta, tällaisen homepoiston tekemiseen voi myös hyvin käyttää valkoviinietikkaa.

Mikäli kyseessä on rakenteiden homehtuminen, kannattaa homeen poistoon hankkia kyseisen alan ammattilainen. Itse homeet eivät tavallisesti aiheuta homeongelmia, vaan liiallinen kosteus sekä ravinnon määrä. Mikäli toinen näistä kahdesta elementistä toteutuu, voi kiinteistössä alkaa helposti kasvamaan hometta tai erilaisia sieniä.

Pelkkä desinfiointi tai puhdistus ei ole tarpeeksi poistamaan rakenteellista hometta. Vaan homehtumisen syy on tutkittava sekä korjattava mielellään mahdollisimman nopeasti. Näin suurimpien vaurioiden syntyminen voidaan estää.

Homeen poistaminen kannattaa kuitenkin tehdä aina mahdollisimman huolellisesti sekä korjata mahdollinen homehtumisen syy, sillä homeen kanssa tappeleminen voi olla hyvinkin pitkä sekä hankala prosessi.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Silikonin poisto
Homeenpoisto

Kilpailuta homeenpoisto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä