Homesiivous

Tarvitsetko palvelua homesiivous?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta homesiivous

Homeen puhdistus asunnosta

Ammattilaiset puhdistavat homekasvustot varmasti, näin huoneistosta poistuu homepöly sekä homeiden aineenvaihduntatuotteet ja homeoireilut loppuvat.

Vertaile homepuhdistuksia tekevät yritykset vaivattomasti

Riippumatta siitä, millaiseen kohteeseen homepuhdistusta tarvitset, Kodinplazasta löydät homesiivouksen ammattilaiset. Homeen poistoon liittyy:

  • Pintapölymittaus
  • Hajunpoisto
  • Irtaimiston puhdistus
Suosituimmat sivut aiheesta homesiivous
Aiheeseen homesiivous liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Uusi rivitalo, rakenteet kunnossa. Irtokasvustoa siellä täällä.

Asunto on uusi. Valmistunut viime keväänä. Ilmeisesti homekasvustoa sisältävästä (kylmälaukun pesusta ) vesiroiskeesta mattoon, joka alkoi haisemaan ja joka pesun jälkeen jäi viikoksi kuivamaan, lähti joku mikrobi leviämään ympäri asuntoa. Haiskahtavia pesäkkeitä löytyi kaapeista ja paljon sekalaista tavaraa on heitetty pois. Matot lähti ihan ensin. Täällä pitäisi tehdä mikrobi-siivous. Oma tahti on ollut liian hidas. Ongelma on alkanut aina alusta, kun uusi kaapisto on avattu ja tavaroita pengottu. Miten te homman hoitaisitte ja mikä on hinta?

Paikkakunta Orimattila
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Käyttöpinta-ala 50 - 75 m2
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Rivitalohuoneiston mikrobi-/homesiivous vuotovahingon jäljiltä

Rivitalokolmion WC:n syöttöputkessa oleva reikä aiheutti vuotovahingon 16 neliömetrin alueelle. Vialliset materiaalit on poistettu ja vuotoalue korjattu. On siivouksen aika. <br>Katolle ja seinille tehdään seuraavaksi pientä pintaremonttia, mutta siivous voisi olla paikallaan ennen sitä. Joulukuun alussa laminaattilattiat ja keittön muovimatto puretaan ja vaihdetaan uuteen laminaattiin. Huoneisto on nyt lähes tyhjillään. Pahiten kostuneet WC ja vaatehuone ovat kokonaan tyhjinä. Haluaisimme tilata siivouksen tälle tai ensi viikolle.

Paikkakunta Kouvola
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Ilmanvaihtokanavista tulleen homepölyn siivous koko talosta

Ilmanvaihtokanavista tulleen homepölyn siivous koko talosta. Ilmanvaihtojärjestelmä kanavineen on puhdistettu ja desinfioitu. Yksi hankalampi paikka: kaappi portaikon yläpuolella jossa on IV kone. Siellä on kapea ja syvä rako savupiipun vieressä jossa myös pölyä.

Paikkakunta Kirkkonummi
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 125 - 150 m2
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Paritalon puolikkaan home siivous

Kohteessa on havaittu hometta rakenteissa ja tällä hetkellä koko asunto on täysin purettuna ja tarvittavat rakenteet vaihdetaan. Onko home siivoukselle tarvetta tehdä kahteen kertaan, kun korjaukset on tehty ja kun kaikki pinnat ovat valmiina? Vai millä tavalla näitä yleensä kannattaa tehdä?

Paikkakunta Hollola
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Remontoitu kaksio mikrobisiivous

Asuntoon on tehty seinien korjaus mikrobivaurioiden vuoksi.54 neliöä joka sis kylppärin ja saunan.Urakoitsia tekee rakennussiivouksen.Asunto on tyhjennetty täysin kalusteista/tavaroista.Mikrobisiivous tulee tehdä Hepa imurilla ja muita homesiivous pykäliä noudattaen.Kaikki olemassa olevat pinnat tulee siivota.Eli saisinko tarjouksen tällaisesta siivouksesta ja selvennyksenä miten toteutatte tämän.Imurointi ja pyyhintä eri päivinä? <br>Hinta myös ikkunoiden pesulle ja kylpyhuoneen ja saunan siivoukselle.<br>Asunnon valmistumisen päivää ei voida tarkalleen lyödä lukkoon joten kuinka paljon aikaisemmin teidät pitää varata jotta siivouksen saisi heti kun remontti on valmis.

Paikkakunta Oulu
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Käyttöpinta-ala 50 - 75 m2
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Kevyt homesiivous

Tervehdys!<br /> <br /> Tiedustelisin kilpailukykyistä tarjousta koskien kevyttä homesiivousta 83m2:n (3h) kokoiseen asuntoon.<br /> <br /> Taustaa:<br /> <br /> Asunto on vuonna 2012 täysin uudelleen rakennettu huoneisto vuonna 1903 valmistuneen jugend-talon ensimmäisessä kerroksessa.<br /> <br /> Asunnossa oli rakennusvirhe, jonka seurauksena koneellinen ilmastointi veti epäpuhdasta ilmaa lattian ja seinän välisestä raosta sekä ilmeisesti parista muustakin ilmavuotokohdasta.<br /> <br /> Asunnossa tehtiin isot tiivistystyöt vuonna 2016, jonka jälkeen myös homesiivous. Sisäilman jälkimittaukset tehtiin tänä kevättalvena. Ilmassa näkyi vielä joitakin merkkejä sädesienistä (määrät eivät ylitä raja-arvoja, mutta koska lajikkeita oli useita, täytyi asiaan vielä puuttua). Asunnossa tiivistettiin vielä pistorasiat ja yksi löydetty ilmavuotokohta sähkökaapissa.<br /> <br /> Nyt tarvittaisiin kevyt homesiivous, sillä taloyhtiö haluaa olla varma, että kaikki häiriötekijät on suljettu pois ennen uutta sisäilmamittausta. Asunnossa ei siis ole ollut kosteusvaurioita, vaan pelkkää ilmavuotoa.<br /> <br /> Urakan valvojan mukaan siivoukseen riittäisi suhteellisen suoraviivainen siivous, jossa pinnat (katto, seinät, lattia, kalusteiden pinnat) käydään läpi ja imuroidaan hepa-suodattimella varustetulla imurilla. Kaappien sisuksiin tms. ei tarvitse koskea. Työn tilaa taloyhtiö.

Paikkakunta Helsinki
Tarjouspyynnön jättäjä Jokin muu
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Homeen puhdistus vaatii eritysosaamista

Homeettomaksi siivous suoritetaan kosteus- sekä homeremontissa viimeisenä. Kun remontoinnissa homevaurioituneita rakenteita aletaan purkamaan, homepölyä on sisäilmassa erittäin suuria määriä. Remontoitava alue pyritään eristämään mahdollisimman hyvin, jotta homepöly ei pääsisi leviämään yhtä helposti ympäri asuntoa. Yleensä home voidaan haistaa, sillä haju koostuu monista kemiallisista yhdisteistä. Homepölyssä kyse on taas itiöistä sekä rihmastoista, joita ei voi nähdä silmin. Ennen remonttia homeitiöiden määrä sisäilmassa on hyvin pitkälti riippuvainen homevaurion laajuudesta, rakennuksesta sekä sen ilmanvaihdosta.

Homesiivouksen eri työvaiheita:

  • Tiloissa tehdään rakennussiivous
  • Ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtolaitteet puhdistetaan
  • IV-laitteen suodattimet vaihdetaan
  • Itse homesiivous suoritetaan

Homeettomaksi siivouksessa kannattaa käyttää ammattilaista, sillä homepölystä on todella vaikeaa päästä eroon. Homepöly siirtyy todella helposti ilmaan, jolloin homepöly päätyy helposti ilmanvaihtoon ja ympäri huoneistoa. Kun siivous suoritetaan kunnolla homeen hajusta sekä terveyshaitoista päästään eroon.

Kilpailuta homesiivous
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä