Homesiivous

Tarvitsetko palvelua homesiivous?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta homesiivous 

Homeen puhdistus asunnosta

Ammattilaiset puhdistavat homekasvustot varmasti, näin huoneistosta poistuu homepöly sekä homeiden aineenvaihduntatuotteet ja homeoireilut loppuvat.

Vertaile homepuhdistuksia tekevät yritykset vaivattomasti

Riippumatta siitä, millaiseen kohteeseen homepuhdistusta tarvitset, Kodinplazasta löydät homesiivouksen ammattilaiset. Homeen poistoon liittyy:

  • Pintapölymittaus
  • Hajunpoisto
  • Irtaimiston puhdistus

Tarjouspyyntöjä

Paritalon puolikkaan home siivous

Kohteessa on havaittu hometta rakenteissa ja tällä hetkellä koko asunto on täysin purettuna ja tarvittavat rakenteet vaihdetaan. Onko home siivoukselle tarvetta tehdä kahteen kertaan, kun korjaukset on tehty ja kun kaikki pinnat ovat valmiina? Vai millä tavalla näitä yleensä kannattaa tehdä?
Paikkakunta Hollola
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Home-/microbisiivous remontin jälkeen/välissä

Kodissamme on pienimuotoinen home-/microbivaurio asunnon päätyseinustalla, vain sisätiloissa. Vaurio johtuu puutteellisesta ilmanvaihdosta. Microbikasvustot löytyivät sängynpäädyn ja sohvan takaa. Microbikasvustot olivat päässeet kasvamaan juuri tälle seinustalle, koska päätyseinä on viileä ja kosteus oli päässyt kondensoitumaan huonekalujen taakse. Asuntoon tehdään seinämateriaalien vaihto kyseiselle seinustalle. Remontin suorittaa ammattilainen. Koko asuntoon uusitaan samalla myös lattia. Makuuhuoneessa oli pahimmat kasvustot, sänky on poistettu käytöstä ja huoneessa ei olla enää oleskeltu. Siellä olleet tavarat ja vaatehuoneen tavaroista suurin osa on heitetty pois. Säilytettävät tavarat ovat muovisissa säilytyslaatikoissa. Sohvan yksi osa oli myös pilaantunutta seinää vasten, onko sille mitään tehtävissä? Olemme varautuneet uuden ostoon.
Tarvitsemme asiantuntijan apua kuinka siivous olisi hyvä tehdä? Tarvitaanko välisiivousta purkutöiden jälkeen? Onko asunto tyhjennettävä kaikista huonekaluista ja täytyykö ne puhdistaa ja miten? Otamme kaikki neuvot vastaan, paljon on jo selvitetty ja mielellään olemme tarjouksia vastaan siivoukseen liittyen.
Paikkakunta Kirkkonummi
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 2000-luvulla

Ilmanvaihtokanavista tulleen homepölyn siivous koko talosta

Ilmanvaihtokanavista tulleen homepölyn siivous koko talosta. Ilmanvaihtojärjestelmä kanavineen on puhdistettu ja desinfioitu. Yksi hankalampi paikka: kaappi portaikon yläpuolella jossa on IV kone. Siellä on kapea ja syvä rako savupiipun vieressä jossa myös pölyä.
Paikkakunta Kirkkonummi
Tarjouspyynnön jättäjä Yksityishenkilö
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 125 - 150 m2
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Homeen puhdistus vaatii eritysosaamista

Homeettomaksi siivous suoritetaan kosteus- sekä homeremontissa viimeisenä. Kun remontoinnissa homevaurioituneita rakenteita aletaan purkamaan, homepölyä on sisäilmassa erittäin suuria määriä. Remontoitava alue pyritään eristämään mahdollisimman hyvin, jotta homepöly ei pääsisi leviämään yhtä helposti ympäri asuntoa. Yleensä home voidaan haistaa, sillä haju koostuu monista kemiallisista yhdisteistä. Homepölyssä kyse on taas itiöistä sekä rihmastoista, joita ei voi nähdä silmin. Ennen remonttia homeitiöiden määrä sisäilmassa on hyvin pitkälti riippuvainen homevaurion laajuudesta, rakennuksesta sekä sen ilmanvaihdosta.

Homesiivouksen eri työvaiheita:

  • Tiloissa tehdään rakennussiivous
  • Ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtolaitteet puhdistetaan
  • IV-laitteen suodattimet vaihdetaan
  • Itse homesiivous suoritetaan

Homeettomaksi siivouksessa kannattaa käyttää ammattilaista, sillä homepölystä on todella vaikeaa päästä eroon. Homepöly siirtyy todella helposti ilmaan, jolloin homepöly päätyy helposti ilmanvaihtoon ja ympäri huoneistoa. Kun siivous suoritetaan kunnolla homeen hajusta sekä terveyshaitoista päästään eroon.

Kilpailuta homesiivous
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä