Homesiivous

Homesiivous

Homesiivous

Tarvitsetko palvelua homesiivous?

Kilpailuta homesiivous nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Homesiivous – Mitä tarkoittaa homesiivous?

Päivitetty: 20.08.2023 klo 16:08

Erilaiset homesiivoukset, myös homepuhdistus tai homepölysiivous, siivoavat esimerkiksi asunnon, huoneiston tai irtaimiston homeettomaksi. Homesiivousta tekee tyypillisesti homesiivooja.

Mitä maksaa homesiivous?

Katso hintasivu: Homesiivous hinta

Saako homesiivouksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta homesiivous saa kotitalousvähennystä. Homesiivous on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 homesiivouksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Homeen puhdistus vaatii eritysosaamista

Homeettomaksi siivous suoritetaan kosteus- sekä homeremontissa viimeisenä. Kun remontoinnissa homevaurioituneita rakenteita aletaan purkamaan, homepölyä on sisäilmassa erittäin suuria määriä. Remontoitava alue pyritään eristämään mahdollisimman hyvin, jotta homepöly ei pääsisi leviämään yhtä helposti ympäri asuntoa. Yleensä home voidaan haistaa, sillä haju koostuu monista kemiallisista yhdisteistä. Homepölyssä kyse on taas itiöistä sekä rihmastoista, joita ei voi nähdä silmin. Ennen remonttia homeitiöiden määrä sisäilmassa on hyvin pitkälti riippuvainen homevaurion laajuudesta, rakennuksesta sekä sen ilmanvaihdosta.

Homesiivouksen eri työvaiheita:

  • Tiloissa tehdään rakennussiivous
  • Ilmanvaihtokanavat sekä ilmanvaihtolaitteet puhdistetaan
  • IV-laitteen suodattimet vaihdetaan
  • Itse homesiivous suoritetaan

Homeettomaksi siivouksessa kannattaa käyttää ammattilaista, sillä homepölystä on todella vaikeaa päästä eroon. Homepöly siirtyy todella helposti ilmaan, jolloin homepöly päätyy helposti ilmanvaihtoon ja ympäri huoneistoa. Kun siivous suoritetaan kunnolla homeen hajusta sekä terveyshaitoista päästään eroon.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Homesiivous

Kilpailuta homesiivous Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä