Panelointi

Tarvitsetko palvelua panelointi?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Panelointi

Paneelien asennus kannattaa kilpailuttaa

Paneeli toimii hyvin sisätilojen pintamateriaalina. Puuta on helppo työstää sekä käsitellä, joka mahdollistaa paneloinnin tekemisen monin eri tavoin, tyylein sekä värein.

Vertaile panelointeja tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisen tilan paneloinnista onkaan kyse, löydät paneelien asentamiseen erikoistuneet ammattilaiset Kodinplazasta. Panelointiin liittyy:

  • paneloinnin suunnittelu
  • paneelien leikkaus sekä mittaus
  • paneloinnin tekeminen

Lisätietoa paneloinnista sekä sen tekemisestä

Paneelin käyttökohteita:

  • seinien paneloiminen
  • katon paneloiminen
  • panelointia käytetään hyvin yleisesti myös saunassa

Puu on työstämisen kannalta erittäin helppokäyttöinen materiaali. Paneloinnin uusiminen tai vaihtaminen on myös helppoa, mikäli se sattuu syystä tai toisesta hajoamaan. Erilaisia paneeleja on saatavilla useilla erilaisilla leveyksillä, profiileilla sekä värityksillä.

Paneeleja on myös mahdollista pintakäsitellä lähes minkälaiseksi tahansa. Pintakäsittelyn tarkoituksena on ulkonäön lisäksi suojella puupintaa tummumiselta, likaantumiselta, pinttymiseltä, kulumiselta sekä kastumiselta.

Hyvä panelointi alkaa aina huolellisella suunnitelmalla

Paneelien kiinnitys kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelutyöllä. Paneloinnin suunta sekä ulkonäkö on hyvä miettiä ennen remontoinnin aloittamista. Kannattaa muistaa, että vaakapanelointi leventää huonetta, kun taas pystypanelointi nostaa huonekorkeutta.

Katon paneloinnin yhteydessä tulee miettiä, mistä suunnasta valo tulee ikkunoista sekä valaisimista. Paneloinnin suunta tulee yleensä valita valonlähteen kanssa samansuuntaisesti.

Myös vinopaneloinnin tekeminen on mahdollista ja sen avulla voidaan myös tehdä esimerkiksi erilaisia kuviointeja tai muita paneloinnin jakauksia.

paneelien asennus, kylpyhuone, katto

Paneelien asennus voidaan toteuttaa moniin eri kohteisiin, kuten esimerkiksi ulkoseiniin, sisäseiniin, saunaan tai kattoon. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita yrityksiä.

talopanelointi, talon ulkopanelointi

talopaneelien asennus, ulkopaneelien asennus, ulkopanelointi

paneelien kiinnitys seinään ja kattoon, sisustuspaneeli

käytävän panelointia

Kilpailuta panelointi
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä