Portaiden kunnostus

Portaiden kunnostus – Mitä tarkoittaa portaiden kunnostus?

Portaiden kunnostus

Tarvitsetko palvelua portaiden kunnostus?

Kilpailuta portaiden kunnostus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Portaiden kunnostus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 19.05.2023 klo 13:05

Vanhojen portaiden sekä rappusten kunnostaminen, korjaus, vaihto tai uusiminen saattaa tarkoittaa kokonaisvaltaista remonttia tai vaikkapa vain pintakäsittelyä.

Kunnostus voidaan tehdä kaikille portaikoille, oli kyseessä sitten ulkona olevat betoniportaat tai vaikkapa rintamamiestalon sisäportaat.

Mitä maksaa portaiden kunnostus?

Katso hintasivu: Portaiden kunnostus hinta

Saako portaiden kunnostuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta portaiden kunnostus saa kotitalousvähennystä. Portaiden kunnostus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 portaiden kunnostuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kuluneiden portaiden kunnostaminen

Rappusten puupinnat kuluvat helposti, erityisesti mikäli ne ovat kovalla kulutuksella. Pikkuhiljaa puupinta alkaa näyttää kulumat sekä jatkuvan käytön jäljet. Hiekka, pienet kivet sekä muut jalanpohjissa olevat epäpuhtaudet syövät pintaa sekä naarmuttavat puuta.

Puurappusten kunnostamisella voidaan portaista saada taas uudenveroiset. Kunnostamiseen voi kuulua esimerkiksi portaiden osien vaihtamista tai rappusten hiontaa sekä käsittelyä. Kunnostaminen on helpompaa, jos esimerkiksi rappusien kaiteita tai muita koristeita voidaan purkaa, erityisesti tämä helpottaa pääsyä pieniin koloihin tai nurkkiin.

Portaiden pintakäsittely kunnostuksen yhteydessä

Tavallisesti portaat jätetään puunväriseksi ainoastaan lakkaamalla portaan puuosat. Kunnostamisen yhteydessä voidaan portaat kuitenkin myös pintakäsitellä uudella värillä. Kun kunnostamisessa hiotaan portaat, saadaan pintakäsittelylle mahdollisimman hyvin tarttuva pohja. Maalipinta tekee portaista modernit sekä se antaa portaille vielä paljon käyttöikää.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Hirsityöt
Portaiden kunnostus

Kilpailuta portaiden kunnostus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä