Portaiden kunnostus

Tarvitsetko palvelua portaiden kunnostus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta portaiden kunnostus 

Portaiden kunnostaminen ammattilaisen avulla

Portaiden kunnostamisella voidaan tarkoittaa portaiden rakenteellista kunnostamista tai vain ulkonäöllistä ehostamista. Tavallisesti portaiden kunnostuksella tarkoitetaan niiden pelkkää hiomista sekä lakkausta.

Vertaile portaiden kunnostuksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta rappusiesi nykyisestä kunnosta sekä valmistusmateriaalista riippumatta, Kodinplazasta löydät juuri oikean ammattilaisen rappusiesi kunnostukseen. Rappusten kunnostamiseen liittyy:

  • rappusten rakenteiden korjaus
  • rappusten hionta
  • rappusten maalaus tai lakkaus

Aiheeseen portaiden kunnostus liittyviä sivuja

Kuluneiden portaiden kunnostaminen

Rappusten puupinnat kuluvat helposti, erityisesti mikäli ne ovat kovalla kulutuksella. Pikkuhiljaa puupinta alkaa näyttää kulumat sekä jatkuvan käytön jäljet. Hiekka, pienet kivet sekä muut jalanpohjissa olevat epäpuhtaudet syövät pintaa sekä naarmuttavat puuta.

Puurappusten kunnostamisella voidaan portaista saada taas uudenveroiset. Kunnostamiseen voi kuulua esimerkiksi portaiden osien vaihtamista tai rappusten hiontaa sekä käsittelyä. Kunnostaminen on helpompaa, jos esimerkiksi rappusien kaiteita tai muita koristeita voidaan purkaa, erityisesti tämä helpottaa pääsyä pieniin koloihin tai nurkkiin.

Portaiden pintakäsittely kunnostuksen yhteydessä

Tavallisesti portaat jätetään puunväriseksi ainoastaan lakkaamalla portaan puuosat. Kunnostamisen yhteydessä voidaan portaat kuitenkin myös pintakäsitellä uudella värillä. Kun kunnostamisessa hiotaan portaat, saadaan pintakäsittelylle mahdollisimman hyvin tarttuva pohja. Maalipinta tekee portaista modernit sekä se antaa portaille vielä paljon käyttöikää.

Kilpailuta portaiden kunnostus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä