Portaiden kunnostus

Tarvitsetko palvelua portaiden kunnostus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Portaiden kunnostus

Portaiden kunnostaminen ammattilaisen avulla

Portaiden kunnostamisella voidaan tarkoittaa portaiden rakenteellista kunnostamista tai vain ulkonäöllistä ehostamista. Tavallisesti portaiden kunnostuksella tarkoitetaan niiden pelkkää hiomista sekä lakkausta.

Vertaile portaiden kunnostuksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta rappusiesi nykyisestä kunnosta sekä valmistusmateriaalista riippumatta, Kodinplazasta löydät juuri oikean ammattilaisen rappusiesi kunnostukseen. Rappusten kunnostamiseen liittyy:

  • rappusten rakenteiden korjaus
  • rappusten hionta
  • rappusten maalaus tai lakkaus
Aiheeseen Portaiden kunnostus liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Sisäportaiden kunnostus
Tampere
Paikkakunta Tampere
Portaiden tyyppi Sisäportaat
Ala- ja yläpään korkeusero 2,5 - 3,0 metriä
Portaiden materiaali Puu
Porrasaskelmien lukumäärä 17 - 20
Portaiden rakennusvuosi 1990-luvulla

Sisäportaiden kunnostus

-97 valmistuneen talon avoportaat kaipaavat kunnostusta. Askelmat lakattua koivua ja keltainen väri ei lattian uusimisen jälkeen sovi lainkaan ympäristöön. Lisäksi askelmat ovat muutamista kohtaa kuluneet lakasta läpi ja askelma siltä kohdin harmaantunut liasta.
Askelmia 17. Tasannetta ei ole vaan askelmat kiertävät ulkoreunalle leviävinä kaarroksessa. Tolpat ja kaitet ovat valkoiseksi maalattuja. Haluaisin askelmissa säilyvän puukuvioinnin, joten "umpeen maalausta" en tälä hetkellä pidä ykkös vaihtoehtona. Ajattelen, että askelmiin tulisi uuteen lattiaan sointuva sävy. Tosin tarjouksn ottaisin vastaan erilaisista käsittelyistä, myös maalauksesta.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta portaiden kunnostus
Sisäportaiden kaiteiden uusiminen ja portaiden pintakäsittely
Lappeenranta
Paikkakunta Lappeenranta
Portaiden tyyppi Sisäportaat
Ala- ja yläpään korkeusero 2,5 - 3,0 metriä
Portaiden materiaali Puu
Porrasaskelmien lukumäärä 11 - 13
Portaiden rakennusvuosi 1980-luvulla

Sisäportaiden kaiteiden uusiminen ja portaiden pintakäsittely

Rappujen malli: nousu n. 5-6 askelmaa, tasanne 2,5x1 m, toinen nousu 5-6 askelmaa.Rappuset maalattu ruskeaksi, kaiteet sorvatut. Halutaan uusia lasi/modernit puukaiteet sekä mahdollisesti päällystää portaat uudelleen(esim.tammi) tai maalata valkoiseksi

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta portaiden kunnostus

Kuluneiden portaiden kunnostaminen

Rappusten puupinnat kuluvat helposti, erityisesti mikäli ne ovat kovalla kulutuksella. Pikkuhiljaa puupinta alkaa näyttää kulumat sekä jatkuvan käytön jäljet. Hiekka, pienet kivet sekä muut jalanpohjissa olevat epäpuhtaudet syövät pintaa sekä naarmuttavat puuta.

Puurappusten kunnostamisella voidaan portaista saada taas uudenveroiset. Kunnostamiseen voi kuulua esimerkiksi portaiden osien vaihtamista tai rappusten hiontaa sekä käsittelyä. Kunnostaminen on helpompaa, jos esimerkiksi rappusien kaiteita tai muita koristeita voidaan purkaa, erityisesti tämä helpottaa pääsyä pieniin koloihin tai nurkkiin.

Portaiden pintakäsittely kunnostuksen yhteydessä

Tavallisesti portaat jätetään puunväriseksi ainoastaan lakkaamalla portaan puuosat. Kunnostamisen yhteydessä voidaan portaat kuitenkin myös pintakäsitellä uudella värillä. Kun kunnostamisessa hiotaan portaat, saadaan pintakäsittelylle mahdollisimman hyvin tarttuva pohja. Maalipinta tekee portaista modernit sekä se antaa portaille vielä paljon käyttöikää.

sisäportaiden kunnostus, rappusten kunnostus, askelmien ja kaiteiden kunnostus

Kilpailuta portaiden kunnostus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä