Rappauksen korjaus

Rappauksen korjaus – Mitä tarkoittaa rappauksen korjaus?

Rappauksen korjaus

Tarvitsetko palvelua rappauksen korjaus?

Kilpailuta rappauksen korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Rappauksen korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 04.05.2023 klo 12:05

Rappauksen korjaamisen laajuuteen vaikuttavat esimerkiksi rappauksen tyyppi ja lujuus, vaurioiden laajuus sekä mahdolliset muodonmuutokset. Paikkaus voi tarkoittaa esimerkiksi yksittäisen halkeaman kunnostusta, kun taas uusiminen voi sisältää vanhan rappauksen purkamisen alustaan saakka ja kokonaan uuden rappauksen teon.

Mitä maksaa rappauksen korjaus?

Katso hintasivu: Rappauksen korjaus hinta

Saako rappauksen korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta rappauksen korjaus saa kotitalousvähennystä. Rappauksen korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 rappauksen korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa rappauksen korjauspalveluista

Yleisimpiä rappaukseen tulevia ongelmia ovat erilaiset halkeilut sekä mahdollisesti laastin irtoaminen kokonaisina palasina seinästä. Syitä rappauksen tuhoutumiseen ovat yleensä liian nopea laastin kuivuminen tai veden jääminen rappauksen sisälle, jolloin lämpötilavaihtelut voivat tuhota pintaa.

Korjaaminen rapattuun seinään

Rappauksen korjaaminen alkaa yleensä seinän kunnon tarkastamisella sekä vaurioiden laajuuden selvittämisellä. Vanha rappaus poistetaan vaurioiden ympäriltä niin, että korjattava pinta saadaan varmasti ehjän sekä yhtenäisen rappauksen päälle.

Rappauksen annetaan kuivua rauhassa, jotta uudesta paikasta tulee mahdollisimman kiinteä sekä yhteensopiva vanhan pinnan kanssa. Pinnan kuivuttua voidaan korjattu pinta käsitellä vastaamaan muuta pintaa tai vaihtoehtoisesti tehdä koko pinnalle haluttu pintakäsittely.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Rappauksen korjaus

Kilpailuta rappauksen korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä