Silikonin poisto

Silikonin poisto hinta

Silikonin poisto

Paljonko maksaa silikonin poisto?

Silikonin poiston hinta on keskimäärin 285 €

Hinnan vaihteluväli 176 € – 463 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Silikonin poiston hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Silikonin poisto – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 05.02.2023 klo 21:02

Silikonin poistaminen maksaa keskimäärin noin 120 € – 500 € silikonin määrästä ja mahdollisista lisätöistä riippuen. Esimerkiksi kylpyhuoneen silikonisaumojen poisto voisi maksaa 150 €.

Miten silikonin poiston hinta muodostuu?

Silikonin poiston hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kuinka paljon poistettavaa silikonia on
  • mitä toimintatapaa poistoon käytetään
  • miten silikoni on asennettu
  • laattojen tarkemmat puhdistukset

Silikonisauman poistamisen hankaluusaste vaihtelee yleensä monesta eri tekijästä riippuen.

Huomioitavat asiat silikonin poistamiseen liittyen:

  • silikonin poistaminen voi olla hankalaa
  • poistotyö kannattaa tehdä huolella
  • vesieristetyissä kohteissa on varottava vedeneristeitä
  • saumakohdat on puhdistettava huolella poiston jälkeen

Kannattaa muistaa, että vanhalle silikonille tehtävän poistamisen tarkkuus voi vaikuttaa uuden silikonisauman tarttuvuuteen sekä ulkonäköön. Kun poistaminen tehdään huolella, on lopputuloskin paras mahdollinen sekä toiminnallisesti että ulkonäöllisesti.

Saako silikonin poistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta silikonin poisto saa kotitalousvähennystä. Silikonin poisto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 silikonin poiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa silikonisaumojen poistamisesta

Silikonin huolellinen poistaminen on oleellista erityisesti, mikäli samalle paikalle aiotaan asentaa uusi silikonisauma. Lopputuloksen ulkonäkö sekä sauman hyvä kiinnittyminen riippuvat pitkälti siitä, millainen pohjatyö ennen uuden silikonin asennusta on tehty.

Milloin silikonisaumat tulisi vaihtaa?

Yleensä silikonin poistaminen tulee ajankohtaiseksi, kun silikonisaumat tulee vaihtaa. Huono silikonisauma ei enää näytä siistiltä sekä luultavasti ei ole enää tiivis.

Miten silikonisauman poistaminen tapahtuu?

Hyvin asennettu silikonin vahvuus sekä jopa heikkous on se, että sen poistaminen on hankalaa. Parhaiten vahvasti kiinnittynyt silikoni saadaan irrotettua vain veitsellä. Erityisesti vesieristetyissä kohteissa tulee olla todella tarkkana, ettei vesieristystä vahingossakaan rikota silikonisauman poistamisen yhteydessä.

 Kun silikoni saadaan rapsutettua kohteesta pois, voidaan kiinnityskohdat, kuten esimerkiksi laattojen reunat käydä vielä tarkemmin läpi silikonijäämien varalta. Poistokohdat kannattaa vielä aivan lopuksi puhdistaa ilman, että niihin pääsee yhtään vettä. Kosteaan pintaan uusi silikoni ei tartu. Puhdistettuun pintaan uuden silikonin laittaminen onnistuu helposti, eikä uuden sauman alle jää epäpuhtauksia tai muuta likaa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Aiheeseen liittyviä hintoja

Homeenpoisto hinta

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Silikonin poisto hinta

Kilpailuta silikonin poisto hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä