Silikonin poisto: tietoa

Tarvitsetko palvelua silikonin poisto?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Silikonin poisto

Silikonin poisto: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 03.03.2020 klo 07:03

Katso hintasivu:

Silikonin poisto hinta

Tulossa myöhemmin!

Silikonin poistaminen voi olla asennustavasta riippuen välillä todella hankalaa. Mikäli silikoni on kovettunut, voi poistaminen tuntua lähes mahdottomalta. Silikonin oikeanlainen poistaminen on kuitenkin oleellista uuden siistin silikonisauman kannalta.

Riippumatta siitä, minkälaisesta silikonin poistamisesta onkaan kyse, löydät silikonin poistamisen ammattilaiset Kodinplazasta. Silikonin poistamiseen liittyy:

  • poistotavan valitseminen
  • silikonin poistaminen
  • kiinnityskohtien puhdistaminen
Silikonin huolellinen poistaminen on oleellista erityisesti, mikäli samalle paikalle aiotaan asentaa uusi silikonisauma. Lopputuloksen ulkonäkö sekä sauman hyvä kiinnittyminen riippuvat pitkälti siitä, millainen pohjatyö ennen uuden silikonin asennusta on tehty.
Yleensä silikonin poistaminen tulee ajankohtaiseksi, kun silikonisaumat tulee vaihtaa. Huono silikonisauma ei enää näytä siistiltä sekä luultavasti ei ole enää tiivis.

Hyvin asennettu silikonin vahvuus sekä jopa heikkous on se, että sen poistaminen on hankalaa. Parhaiten vahvasti kiinnittynyt silikoni saadaan irrotettua vain veitsellä. Erityisesti vesieristetyissä kohteissa tulee olla todella tarkkana, ettei vesieristystä vahingossakaan rikota silikonisauman poistamisen yhteydessä.

 Kun silikoni saadaan rapsutettua kohteesta pois, voidaan kiinnityskohdat, kuten esimerkiksi laattojen reunat käydä vielä tarkemmin läpi silikonijäämien varalta. Poistokohdat kannattaa vielä aivan lopuksi puhdistaa ilman, että niihin pääsee yhtään vettä. Kosteaan pintaan uusi silikoni ei tartu. Puhdistettuun pintaan uuden silikonin laittaminen onnistuu helposti, eikä uuden sauman alle jää epäpuhtauksia tai muuta likaa.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta silikonin poisto
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä