Silikonin poisto

Silikonin poisto

Silikonin poisto

Tarvitsetko palvelua
Silikonin poisto?

Kilpailuta silikonin poisto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa silikonin poisto?

Päivitetty: 06.02.2024 klo 14:02

Erilaisten silikonien tai silikonisaumojen poistaminen voidaan tilanteesta riippuen tehdä esimerkiksi lattiasta, muovimatosta, laminaatista, kaakelista tai vaikkapa ikkunan lasista.

Mitä maksaa silikonin poisto?

Katso hintasivu: Silikonin poisto hinta

Saako silikonin poistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta silikonin poisto saa kotitalousvähennystä. Silikonin poisto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 silikonin poiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa silikonisaumojen poistamisesta

Silikonin huolellinen poistaminen on oleellista erityisesti, mikäli samalle paikalle aiotaan asentaa uusi silikonisauma. Lopputuloksen ulkonäkö sekä sauman hyvä kiinnittyminen riippuvat pitkälti siitä, millainen pohjatyö ennen uuden silikonin asennusta on tehty.

Milloin silikonisaumat tulisi vaihtaa?

Yleensä silikonin poistaminen tulee ajankohtaiseksi, kun silikonisaumat tulee vaihtaa. Huono silikonisauma ei enää näytä siistiltä sekä luultavasti ei ole enää tiivis.

Miten silikonisauman poistaminen tapahtuu?

Hyvin asennettu silikonin vahvuus sekä jopa heikkous on se, että sen poistaminen on hankalaa. Parhaiten vahvasti kiinnittynyt silikoni saadaan irrotettua vain veitsellä. Erityisesti vesieristetyissä kohteissa tulee olla todella tarkkana, ettei vesieristystä vahingossakaan rikota silikonisauman poistamisen yhteydessä.

 Kun silikoni saadaan rapsutettua kohteesta pois, voidaan kiinnityskohdat, kuten esimerkiksi laattojen reunat käydä vielä tarkemmin läpi silikonijäämien varalta. Poistokohdat kannattaa vielä aivan lopuksi puhdistaa ilman, että niihin pääsee yhtään vettä. Kosteaan pintaan uusi silikoni ei tartu. Puhdistettuun pintaan uuden silikonin laittaminen onnistuu helposti, eikä uuden sauman alle jää epäpuhtauksia tai muuta likaa.

Tutustu silikonin poistosta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle silikonin poisto.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Homeenpoisto
Silikonin poisto

Kilpailuta silikonin poisto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä