Peilin korjaus

Tarvitsetko palvelua peilin korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta peilin korjaus 

Korjaa peili helposti

Haljenneen tai huonosti heijastavan peilin korjaus on mahdollista tehdä. Riippuen peilin kunnosta, vanha lasi saatetaan joutua uusimaan.

Vertaile peilin korjaustöitä tarjoavat yritykset

Riippumatta siitä millaisesta peilinkorjaustyöstä onkaan kyse, Kodinplazasta löydät peilialan ammattilaiset. Peilien korjaamiseen kuuluu:

  • työn arviointi
  • peilin vaihto
  • heijastuspinnan vaihto

Tarjouspyyntöjä

Liikuntasaliin ison peilin korjaaminen

Liikuntasalin peili on rikkoontunut. Arvelisin sen koon olevan 2x2 metriä, mutta minulla ei ole tarkaa tietoa sen mitoista. Paljonko sen korjauttaminen suunnilleen maksaisi?
Paikkakunta Helsinki

Peilin hopeoinnin korjaus/uusinta

Jugen tyylisen peilipiirongin peilin hopeoinnin korjaus/uusinta. Hopeointi on himmentynyt epätasaiseksi ja siinä on pari pistemäistä "ruosteplänttiä". Peili on fasettihiottu reunoilta. Peilin koko korkeus 870mm, leveys 600mm. Ohessa kuva.
Paikkakunta Vantaa

Peilin uudelleen hopeointi

On arvioitu, että ensimmäiset peilit ovat olleet todennäköisesti vain vesiastioita. Peilejä on valmistettu myös kiillotetuista kivistä sekä kuparista. Nykypäiväiset peilit eli metallipinnoitetut lasipeilit on keksitty Libanonissa. Tavallinen peili koostuu lasista sekä lasin toiselle puolelle kiinnitetystä heijastavasta metallista, yleisimmin tämä metalli on hopeanitraattia. Mikäli peilin takapuolella oleva hopeakerros alkaa olla kulunut tai se on irronnut, peili ei enää toimi peilinä. Tämän kerroksen uusiminen on mahdollista.

Peilin pinnan korjaus

Pelkän haljenneen peililasin uusiminen on mahdollista myös kokonaisena. Rikkinäinen peili kannattaa myös korjata mahdollisimman nopeasti, sillä terävät peilinreunat voivat aiheuttaa helposti haavoja tai muuta vahinkoa.

Ottamalla mitat rikkoutuneesta peilistä tai peilin kehyksestä, saadaan tietoon peilin koko. Peilejä pystytään teettämään eri kokoisina helposti mittojen mukaan.

Kilpailuta peilin korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä