Peilin korjaus

Peilin korjaus

Peilin korjaus

Tarvitsetko palvelua
Peilin korjaus?

Kilpailuta peilin korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa peilin korjaus?

Päivitetty: 13.02.2024 klo 15:02

Erilaisten peilien korjaaminen tai vaihto saattaa tulla ajankohtaiseksi jos peililasi on esimerkiksi rikkoutunut, haljennut tai se heijastaa huonosti. Tarvittaessa voidaan korjata myös peilin tausta tai kehykset.

Mitä maksaa peilin korjaus?

Katso hintasivu: Peilin korjaus hinta

Saako peilin korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta peilin korjaus saa kotitalousvähennystä. Peilin korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 peilin korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Peilin uudelleen hopeointi

On arvioitu, että ensimmäiset peilit ovat olleet todennäköisesti vain vesiastioita. Peilejä on valmistettu myös kiillotetuista kivistä sekä kuparista. Nykypäiväiset peilit eli metallipinnoitetut lasipeilit on keksitty Libanonissa. Tavallinen peili koostuu lasista sekä lasin toiselle puolelle kiinnitetystä heijastavasta metallista, yleisimmin tämä metalli on hopeanitraattia. Mikäli peilin takapuolella oleva hopeakerros alkaa olla kulunut tai se on irronnut, peili ei enää toimi peilinä. Tämän kerroksen uusiminen on mahdollista.

Peilin pinnan korjaus

Pelkän haljenneen peililasin uusiminen on mahdollista myös kokonaisena. Rikkinäinen peili kannattaa myös korjata mahdollisimman nopeasti, sillä terävät peilinreunat voivat aiheuttaa helposti haavoja tai muuta vahinkoa.

Ottamalla mitat rikkoutuneesta peilistä tai peilin kehyksestä, saadaan tietoon peilin koko. Peilejä pystytään teettämään eri kokoisina helposti mittojen mukaan.

Tutustu peilin korjauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle peilin korjaus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Peilin korjaus

Kilpailuta peilin korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä