Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus

Tarvitsetko palvelua rappukäytävän maalaus?

Kilpailuta rappukäytävän maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Rappukäytävän maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 19.09.2022 klo 12:09

Kerrostalon tai taloyhtiön rappukäytävä, porraskäytävä tai porrashuone luovat monesti ensivaikutelman kiinteistöstä. Rappukäytävän maalaaminen on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä kiinteistön viihtyvyyttä.

Mitä maksaa rappukäytävän maalaus?

Katso hintasivu: Rappukäytävän maalaus hinta

Saako rappukäytävän maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta rappukäytävän maalaus saa kotitalousvähennystä. Rappukäytävän maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 rappukäytävän maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoja porraskäytävien maalauksesta

Porrashuoneen maalausremontti tai maalausurakka on yleensä varsin suoraviivainen projekti. Yksinkertaisimmillaan porrashuone ”siistitään” eli siihen voidaan toteuttaa pesumaalaus.

Toisaalta vanhemmissa rakennuksissa, kuten esimerkiksi 1920–1960-luvuilla rakennetuissa taloyhtiöissä saatetaan halua pitää kiinni koristeellisista monumenteista tai muuten vain rappukäytävän ajan hengestä. Tällöin porrashuoneen maalaus suoritetaan erityistä tarkkuutta noudattaen.

Kolmantena asteena rappukäytävien maalauksessa on ns. remontti- tai korjausmaalaus, joka tarkoittaa pintojen puhdistamista, kolojen ja naarmujen tasoitusta sekä pintojen maalausta. Jos porraskäytävän maalattavat pinnat ovat vuosien saatossa päässeet todella huonoon kuntoon, voidaan ennen maalausta niille tehdä kokonaisvaltainen ylitasoitus.

Edellä mainittujen lisäksi monet rappukäytävien maalaamiseen erikoistuneet yritykset tekevät maalausurakan vaivatta myös suunnittelija tai arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Rappukäytävän maalaus

Kilpailuta rappukäytävän maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä