Rappukäytävän maalaus: tietoa

Tarvitsetko palvelua rappukäytävän maalaus?

  • Kilpailuta alueesi maalausyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 25.06.2020 klo 20:06

Tulossa myöhemmin!

Kerrostalon tai taloyhtiön ensivaikutelma syntyy usein rappu- tai porraskäytävässä. Porrashuoneen maalaus on helppo ja kustannustehokas tapa nostaa taloyhtiön tunnelmaa.

Minkälaisesta rappukäytävästä onkaan kyse, löydät rappukäytävien erikoismaalarit Kodinplazasta. Rappujen maalaukseen liittyy:

  • rappukäytävän tyyli ja historia
  • käytetäänkö perus- vai efektimaaleja
  • rappukäytävien nykyinen kunto

Porrashuoneen maalausremontti tai maalausurakka on yleensä varsin suoraviivainen projekti. Yksinkertaisimmillaan porrashuone ”siistitään” eli siihen voidaan toteuttaa pesumaalaus.

Toisaalta vanhemmissa rakennuksissa, kuten esimerkiksi 1920–1960-luvuilla rakennetuissa taloyhtiöissä saatetaan halua pitää kiinni koristeellisista monumenteista tai muuten vain rappukäytävän ajan hengestä. Tällöin porrashuoneen maalaus suoritetaan erityistä tarkkuutta noudattaen.

Kolmantena asteena rappukäytävien maalauksessa on ns. remontti- tai korjausmaalaus, joka tarkoittaa pintojen puhdistamista, kolojen ja naarmujen tasoitusta sekä pintojen maalausta. Jos porraskäytävän maalattavat pinnat ovat vuosien saatossa päässeet todella huonoon kuntoon, voidaan ennen maalausta niille tehdä kokonaisvaltainen ylitasoitus.

Edellä mainittujen lisäksi monet rappukäytävien maalaamiseen erikoistuneet yritykset tekevät maalausurakan vaivatta myös suunnittelija tai arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

porraskäytävän maalaus, rappukäytävän katon maalaus

kerrostalorapun maalaus, porrashuoneen seinien maalaus telalla

Rappukäytävän maalaaminen lisää viihtyvyyttä. Kodinplazan kautta tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita maalausliikkeitä.

Kilpailuta rappukäytävän maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä