Rappukäytävän maalaus

Tarvitsetko palvelua rappukäytävän maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi maalausyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Rappukäytävän maalaus

Porraskäytävän maalaus parantaa ensivaikutelmaa

Kerrostalon tai taloyhtiön ensivaikutelma syntyy usein rappu- tai porraskäytävässä. Porrashuoneen maalaus on helppo ja kustannustehokas tapa nostaa taloyhtiön tunnelmaa.

Vertaile porrashuoneen maalausremontti

Minkälaisesta rappukäytävästä onkaan kyse, löydät rappukäytävien erikoismaalarit Kodinplazasta. Rappujen maalaukseen liittyy:

  • rappukäytävän tyyli ja historia
  • käytetäänkö perus- vai efektimaaleja
  • rappukäytävien nykyinen kunto

Lisätietoja porraskäytävien maalauksesta

Porrashuoneen maalausremontti tai maalausurakka on yleensä varsin suoraviivainen projekti. Yksinkertaisimmillaan porrashuone ”siistitään” eli siihen voidaan toteuttaa pesumaalaus.

Toisaalta vanhemmissa rakennuksissa, kuten esimerkiksi 1920–1960-luvuilla rakennetuissa taloyhtiöissä saatetaan halua pitää kiinni koristeellisista monumenteista tai muuten vain rappukäytävän ajan hengestä. Tällöin porrashuoneen maalaus suoritetaan erityistä tarkkuutta noudattaen.

Kolmantena asteena rappukäytävien maalauksessa on ns. remontti- tai korjausmaalaus, joka tarkoittaa pintojen puhdistamista, kolojen ja naarmujen tasoitusta sekä pintojen maalausta. Jos porraskäytävän maalattavat pinnat ovat vuosien saatossa päässeet todella huonoon kuntoon, voidaan ennen maalausta niille tehdä kokonaisvaltainen ylitasoitus.

Edellä mainittujen lisäksi monet rappukäytävien maalaamiseen erikoistuneet yritykset tekevät maalausurakan vaivatta myös suunnittelija tai arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti.

porraskäytävän maalaus, rappukäytävän katon maalaus

kerrostalorapun maalaus, porrashuoneen seinien maalaus telalla

Rappukäytävän maalaaminen lisää viihtyvyyttä. Kodinplazan kautta tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita maalausliikkeitä.

Kilpailuta rappukäytävän maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä