Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus

Tarvitsetko palvelua
Rappukäytävän maalaus?

Kilpailuta rappukäytävän maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Rappukäytävän maalaus – Mitä tarkoittaa rappukäytävän maalaus?

Päivitetty: 19.09.2022 klo 12:09

Kerrostalon tai taloyhtiön rappukäytävä, porraskäytävä tai porrashuone luovat monesti ensivaikutelman kiinteistöstä. Rappukäytävän maalaaminen on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä kiinteistön viihtyvyyttä.

Mitä maksaa rappukäytävän maalaus?

Katso hintasivu: Rappukäytävän maalaus hinta

Saako rappukäytävän maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta rappukäytävän maalaus saa kotitalousvähennystä. Rappukäytävän maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 rappukäytävän maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoja porraskäytävien maalauksesta

Porrashuoneen maalausremontti tai maalausurakka on yleensä varsin suoraviivainen projekti. Yksinkertaisimmillaan porrashuone ”siistitään” eli siihen voidaan toteuttaa pesumaalaus.

Toisaalta vanhemmissa rakennuksissa, kuten esimerkiksi 1920–1960-luvuilla rakennetuissa taloyhtiöissä saatetaan halua pitää kiinni koristeellisista monumenteista tai muuten vain rappukäytävän ajan hengestä. Tällöin porrashuoneen maalaus suoritetaan erityistä tarkkuutta noudattaen.

Kolmantena asteena rappukäytävien maalauksessa on ns. remontti- tai korjausmaalaus, joka tarkoittaa pintojen puhdistamista, kolojen ja naarmujen tasoitusta sekä pintojen maalausta. Jos porraskäytävän maalattavat pinnat ovat vuosien saatossa päässeet todella huonoon kuntoon, voidaan ennen maalausta niille tehdä kokonaisvaltainen ylitasoitus.

Edellä mainittujen lisäksi monet rappukäytävien maalaamiseen erikoistuneet yritykset tekevät maalausurakan vaivatta myös suunnittelija tai arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti.

Tutustu rappukäytävän maalauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle rappukäytävän maalaus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Rappukäytävän maalaus

Kilpailuta rappukäytävän maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä