Sisäkaton maalaus

Sisäkaton maalaus

Sisäkaton maalaus

Tarvitsetko palvelua sisäkaton maalaus?

Kilpailuta sisäkaton maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkaton maalaus – Mitä tarkoittaa sisäkaton maalaus?

Päivitetty: 21.09.2023 klo 15:09

Onko sisäkatto uudistuksen tarpeessa? Maalaaminen on helppo tapa nostaa sisätilojen ilmettä oli kyseessä sitten tasainen betoni- tai kipsilevypinta, puupintainen hirsi-, lauta- tai paneelikatto tai vaikkapa röpelöinen, ruiskutasoitettu tai rapattu pinta.

Mitä maksaa sisäkaton maalaus?

Katso hintasivu: Sisäkaton maalaus hinta

Saako sisäkaton maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkaton maalaus saa kotitalousvähennystä. Sisäkaton maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkaton maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Röpelöisen, ruiskutasoitetun tai rapatun sisäkaton maalauttaminen

Etenkin monissa kerrostaloissa on ns. rapattu katto. Roiskerapatun katon maalauksessa etenkin oikeanlaiset työvälineet ovat tärkeässä roolissa. Pehmeänukkainen tela on Kodinplazan suositus, sillä sen avulla kattoon voidaan luovuttaa tasaisesti maalia. Pyörivän rullan avulla työ helpottuu ja maalipinnasta tulee tasainen. Mikäli katon raja on korkeammalla, voidaan telalla tehtävää maalausta avittaa jatkovarren avulla.

Puukaton tai lautakaton maalaus

Puukatolle tai lautakatolle tehtävä maalaus kannattaa valmistella hyvin, sillä valmistelun merkitys vaikuttaa pitkälti maalauksen lopputulokseen. Pinnat kannattaa ensin puhdistaa mahdollisimman hyvin, hioa sekä tarvittaessa paikata. Samat menetelmät pätevät oli kyseessä sitten käsittelemättömien tai käsiteltyjen eli maalattujen tai lakattujen pintojen maalaus. Paneelikattojen maalaamista käsitellään sen omalla sivulla.

Lisätietoa sisäkattojen maalauttamisesta

Sisäkattoja voidaan tarkastella useista eri näkökulmista aina erilaisista huonetiloista erilaisiin työtehtäviin:

  • sisäkaton tasoitus ja maalaus
    • mikäli tarve niin vaatii, voidaan sisäkatto tasoittaa ennen sen maalaamista
  • erilaiset tilat
    • Kodinplazan avulla voit verrata esimerkiksi pesuhuoneen, kylpyhuoneen, keittiön, olohuoneen, eteisen tai makuuhuoneen kattoihin kohdistuvat maalaustyöt

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäkaton maalaus

Kilpailuta sisäkaton maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä