Takan laatoitus

Takan laatoitus

Takan laatoitus

Tarvitsetko palvelua takan laatoitus?

Kilpailuta takan laatoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Takan laatoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 14.11.2022 klo 10:11

Mitä maksaa takan laatoitus?

Katso hintasivu: Takan laatoitus hinta

Takan päällystäminen laatoilla

Takan pinnoitus laatoilla on monille mieluinen vaihtoehto, sillä laattojen avulla takalle voidaan luoda ainutlaatuinen ja klassinen tyyli. Tyylikkyys ei jää kuitenkaan kaakeleiden ainoaksi eduksi, vaan esimerkiksi rapattuun pintaan verrattuna kaakeloitu pinta on erittäin helppo pitää puhtaana.

Edustan laatoitus lisää tilan tyylikkyyttä

Itse takan lisäksi laatoittaminen voidaan tehdä myös takan eteen ja mahdollisesti sivuille. Laatat ovat monien mielestä suurikokoista lattiapeltiä tyylikkäämpi ratkaisu. Edustan kaakeloinnissa kannattaa ottaa huomioon lattian tyyppi eli onko kyseessä esimerkiksi betonilattia vai puulattia. Puun lämpölaajeneminen saattaa aiheuttaa myöhemmin laattojen halkeilua.

Uudelleen laatoitus yhtenä vaihtoehtona

Toisinaan vuosien saatossa vanhojen laattojen tyyli on saattanut jäädä jälkeen esimerkiksi tilan muusta sisustuksesta, jolloin pinnoite halutaan uusia. Monesti myös vanhojen kaakeleiden huono kunto eli esimerkiksi värivirheet tai halkeamat saattavat olla syynä kaakeleiden uusimiseen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Takan laatoitus

Kilpailuta takan laatoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä