Rakennusmestari: tietoa

Tarvitsetko palvelua rakennusmestari?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Rakennusmestari

Rakennusmestari: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 05.05.2020 klo 10:05

Katso hintasivu:

Rakennusmestari hinta

Tulossa myöhemmin!

Rakennusmestari johtaa erilaisia rakennustöitä. He pitävät huolen siitä, että rakennusurakka kulkee suunnitelmien sekä erilaisten säännösten mukaan.

Riippumatta siitä, millaisesta rakennusmestarin tarpeesta onkaan kyse, löydä rakennusalan ammattilaiset kätevästi Kodinplazasta. Rakennusmestarien toimenkuvaan kuuluu:

  • rakentamisen aikatauluttaminen
  • logistiikasta huolehtiminen
  • säännösten noudattaminen
  • rakennusmateriaalien laskenta sekä lisätilaus

Rakennusmestari vastaa työmaan hallitsemisesta sekä johtamisesta. Rakennusmestarien toimenkuvaan kuuluu aikatauluttaminen, valvominen, kustannushankinta, logistiikan järjestelyt sekä muita rakentamiseen kuuluvaa valvontaa sekä ohjausta.

Aikataulutus kuuluu rakennusmestarin yleisimpiin tehtäviin. Kun aikataulu on tehty toimivaksi sekä mahdollisimman realistiseksi, pysyy työmaa aikataulussa sekä mahdollisimman sulavassa liikkeessä.

Työturvallisuuden sekä ympäristönsuojeluun liittyvät tehtävät kuuluvat myös rakennusmestarille. Suomessa erilaisten rakennustöissä käytössä olevien säädösten sekä määräysten noudattamisen valvominen on osa rakennusmestarin velvollisuuksia.

Rakennusmestari vastaa myös työmaasuunnittelusta. Työmaasuunnittelu on osa useita pienempiosaisia suunnitelmia, kuten esimerkiksi: aluesuunnitelma, pelastussuunnitelma, logistiikkasuunnitelma. Joskus näitä suunnitelmia saatetaan kuitenkin yhdistää, erityisesti pienillä työmailla, jolloin suunnitelmien kokonaismäärä voi jäädä pienemmäksi.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Puutalo-osakkeen kellarin remontointi
Turku

Kohteen tiedot

Paikkakunta
Turku
Jätetty
15.03.2019

Puutalo-osakkeen kellarin remontointi

Puutalo-osakkeen kellarikerroksen remontointi asuinkäyttöön.
Tarve olisi edellämainitun tilan remonttiin saada rakennusmestari.

Autotallin lupahakemus ja valvonta.
Sipoo

Kohteen tiedot

Paikkakunta
Sipoo
Jätetty
26.02.2019

Autotallin lupahakemus ja valvonta.

Sipoon Myyraksen kiilassa erillisen puurunkoisen autotallin (talousrakennus) poikkeamislupahakemus ja valvonta kiinteistöllä. Kiinteistölle voi kaavan mukaan rakentaa asuinrakennuksen lisäksi 40m² kokoisen talousrakennuksen mutta tarve on isomalle. Alueella on poikkeamisluvalla rakennettu noin 65m² kokoisia autotalleja. Kiinteistöllä on vuonna 1966 rakennettu okt. Autotalli olisi tarkoitus rakentaa tontin eteläiselle puoliskolle.

Kilpailuta rakennusmestari
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä