Vuokranantajan vakuutus

Vuokranantajan vakuutus hinta

Vuokranantajan vakuutus

Paljonko maksaa vuokranantajan vakuutus?

Vuokranantajan vakuutuksen hinta on keskimäärin 150 €

Hinnan vaihteluväli 88 € – 244 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Vuokranantajan vakuutuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Vuokranantajan vakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 12.01.2023 klo 16:01

Vuokranantajien vakuutukset maksavat keskimäärin noin 85 € – 250 € vuodessa riippuen rakennuksen tyypistä, vuokrahuoneiston pinta-alasta ja arvosta sekä vakuutuksen laajuudesta.

Miten vuokranantajan vakuutuksen hinta muodostuu?

Vuokranantajan vakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • rakennuksen tyyppi: kerrostalo, rivitalo jne.
  • vuokrahuoneiston pinta-ala
  • vuokranantajavakuutuksen laajuus
  • enimmäiskorvausmäärä

Vuokranantaja tai esimerkiksi sijoitusasunnon omistaja voi hankkia asuntoon oman vakuutuksen, joka täydentää vuokralaisen omaa kotivakuutusta tai tarvittaessa myös korvaa mahdollisesti kokonaan puuttuvan vakuutuksen. Sijoitusasunnon vakuutuksen laajuus on monesti järkevä tapa arvioida syntyviä kuluja – yleensä vakuutus kattaa ainakin kiinteät pinnat ja kalusteet, mutta vakuutusta voidaan laajentaa myös esimerkiksi vuokratulojen päättymiseen tai vuokralaisen riehumisesta aiheutuviin vahinkoihin. Tämän jälkeen kulut muodostuvat pitkälti vuokrahuoneiston asuinpinta-alan mukaan. Huomaathan, että tarkimman arvion vuokranantajavakuutusten kuluista saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako vuokranantajan vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta vuokranantajan vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin vuokranantajavakuutus vai laaja vuokranantajavakuutus?

Sijoitusasuntojen omistaminen ja vuokraaminen on nykypäivänä yleistä. Minkälainen vakuutus sitten olisi riittävä vuokranantajan näkökulmasta? Halvin vuokranantajavakuutus tyypillisesti kattaa ainakin asunnon omistajan vastuulla olevat pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet, kuten esimerkiksi astianpesukoneen hajoamisen ja siitä aiheutuvan parkettilattian uusimisen. Laaja vuokranantajavakuutus voidaan puolestaan solmia turvaamaan myös esimerkiksi riitatilanteista aiheutuvia asianajo- ja oikeudenkäyntipalkkioita, vuokralaisen raivokohtauksesta aiheutuneita vahinkoja tai vaikkapa keskeytynyttä vuokranmaksua.

Vertaa vuokranantajan vakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus vuokranantajalle? Vuokranantajavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useampia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjouksia keskenään. Vuokranantajavakuutusvertailun avulla turvaat omistamasi huoneiston ennalta arvaamattomilta vahingoilta sekä mahdollisesti myös vuokralaisen tahallisesti aiheuttamilta vahingoilta.

Vuokranantajavakuutussopimus antaa mielenrauhan

On hyvin yleinen käytäntö, että vuokrasopimuksessa vuokralaista vaaditaan ottamaan asuntoon kotivakuutus. Vuokralaisen oma vakuutus ei välttämättä kuitenkaan riitä turvaamaan kaikkia vahinkoja ja lisäksi vuokralaisen oman vakuutuksen voimassaoloa on hankala seurata käytännössä. Vuokranantajan vakuutussopimus on hyvä olla olemassa, sillä se täydentää tarvittaessa asukkaan omaa vakuutusta tai korvaa kokonaan puuttuvan vakuutuksen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Vuokranantajan vakuutus hinta

Kilpailuta vuokranantajan vakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä