Peltikaton pinnoitus

Peltikaton pinnoitus

Peltikaton pinnoitus

Tarvitsetko palvelua peltikaton pinnoitus?

Kilpailuta peltikaton pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Peltikaton pinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 14.10.2022 klo 12:10

Mitä maksaa peltikaton pinnoitus?

Katso hintasivu: Peltikaton pinnoitus hinta

Peltikaton pinnoite irtoaa, mitä tehdä?

Irtoaako peltikaton vanha maali tai pinnoite? Mitä tehdä jos peltikatto hilseilee? Yleinen syy edellä mainituille on se, että peltikaton kunnostusta tai huoltopinnoitusta on laiminlyöty liian monen vuoden ajan. Mikäli peltikattoa ei huolleta tarpeeksi usein, saatetaan sille joutua tekemään kokonaisvaltaisempi korjausurakka eli saneeraus ennen aikojaan.

Mikäli peltikaton pinnoite irtoaa, kannattaa paikalle pyytää peltikattojen asiantuntija, joka pystyy kertomaan erilaisista vaihtoehdoista sekä niiden kustannuksista. Myös kokemuksia kannattaa kysyä, sillä pinnoituksiin erikoistuneilla yrityksillä riittää kokemusta erilaisista peltikattojen pinnoissa käytettävistä materiaaleista.

Erilaiset peltikaton pinnoitteet

Peltikattoja voidaan käsitellä useilla erilaisilla pinnoitteilla. Tämä lista ei ole kaikenkattava, mutta se antaa suuntaa pinnoitteista, joita peltikatoilla yleensä käytetään:

  • Pural
  • PVDF
  • PVC
  • Mattapolyesteri
  • 2k epoksipolyuretaani
  • Noxyde

Erilaisia pinnoitustöitä peltikatoille

Mikäli peltikaton pinnalla on jo vanha pinnoite, tulee ensin tehdä vanhan pinnoitteen poisto. Muovipinnoitetun alustan pinnoitus onnistuu silloin, jos muovipinta on tarpeeksi hyvässä kunnossa. Mikäli näin ei ole, tulee vanha pinta poistaa tai ainakin kunnostaa tarvittavilta osin ennen kuin uusi pinnoite voidaan katolle asentaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Peltikaton pinnoitus

Kilpailuta peltikaton pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä