Peltikaton uusiminen

Peltikaton uusiminen

Peltikaton uusiminen

Tarvitsetko palvelua peltikaton uusiminen?

Kilpailuta peltikaton uusiminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Peltikaton uusiminen – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 23.06.2022 klo 04:06

Kokonaisvaltaisempi peltikattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, kun vanha peltikatto tulee tiensä päähän. Kattopeltien vaihto tai uusinta tekee katosta jälleen uudenveroisen.

Mitä maksaa peltikaton uusiminen?

Katso hintasivu: Peltikaton uusiminen hinta

Saako peltikattoremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta peltikaton uusiminen saa kotitalousvähennystä. Peltikaton uusiminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 peltikattoremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Uusi peltikatto vanhan katemateriaalin päälle?

Tämä on peltikattoremonteista ensimmäinen vaihtoehto, jossa vanhaa katemateriaalia ei pureta pois uusien peltien tieltä. Useimmiten uusi peltikatto asennetaan peltikaton tai vanhan huopakaton päälle. Näissä tapauksissa vanha vesikate toimii uuden vesikatteen aluskatteena.

Luonnollisesti tällä tavoin toteutettu peltikattoremontti ei ole täysin yksioikoinen, vaan ensin tulee tarkistaa vanhan huopakatteen tai peltikatteen kunto.

Kokonaisvaltainen kattopeltien vaihto

Mikäli kyseessä on kokonaisvaltaisempi saneeraus, tarkoittaa se monesti vanhan vesikatteen purkua uusien peltien tieltä. Purkutyöt on järkevää tehdä ainakin roudelaudoitukseen sekä aluskatteeseen asti, sillä näin kattolautojen varsinainen kunto on helpompi selvittää. Nyrkkisääntö peltikattoremontissa on kuitenkin, että vanha kate puretaan järkevästi tarvittavilta osin. Myös peltikaton korotus tai oikaisu tehdään tarvittaessa laajemman saneerauksen yhteydessä.

Lisätietoa peltikattojen uusimisesta

Kattopelti eli teräslevy on yksi yleisimmistä Suomessa käytettävistä vesikatteiden materiaaleista. Sitä on saatavilla useina eri vaihtoehtoina aina aaltopelleistä kattotiiltä muistuttaviin pelteihin. Se voidaan asentaa lähes mihin tahansa kotiin, kiinteistöön tai rakennukseen – autotallit, varastot sekä ulkorakennukset voidaan kattaa pellillä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Peltikaton uusiminen

Kilpailuta peltikaton uusiminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä