Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus

Tarvitsetko palvelua julkisivumaalaus?

Kilpailuta julkisivumaalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Julkisivumaalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 30.08.2022 klo 19:08

Rakennusten julkisivut voivat ajan saatossa kulua sekä haalistua. Julkisivun, ulkovuoren tai ulkoverhouksen maalaaminen antaa rakennukselle suojaa mm. erilaisia sääilmiöitä vastaan. 

Mitä maksaa julkisivumaalaus?

Katso hintasivu: Julkisivumaalaus hinta

Saako julkisivumaalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta julkisivumaalaus saa kotitalousvähennystä. Julkisivumaalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 julkisivumaalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Julkisivun maalaus on monivaiheinen urakka

Julkisivuissa voidaan käyttää lukuisia erilaisia pintamateriaalivaihtoehtoja, joista jokainen materiaali tarvitsee omanlaisen käsittelynsä sekä maalauksen. Itse seinän pintamateriaalin lisäksi julkisivusta voi löytää niin metalli, puu kuin muoviosia, jotka kaipaavat itse julkisivun lisäksi pinnoittamista. Omat työtapansa lisäävät myös erilaiset ovet, ikkunat, ilmanvaihtoaukot, pellitykset, katteet että terassit.

Miksi ulkoverhouksia maalataan?

Suurin syy ulkoverhouksen maalaukselle on pintakäsittelyn tuoma suoja. Pintakäsittelyllä suojattu ulkoverhous on huomattavasti pitkäikäisempi sekä silmälle huomattavasti paremman näköinen. Hyvin sekä ammattimaisesti tehty maalaus nostaa myös kiinteistön arvoa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Julkisivumaalaus

Kilpailuta julkisivumaalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä