Sokkelin maalaus

Tarvitsetko palvelua sokkelin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta sokkelin maalaus

Sokkelien pintakunnostus viimeistelee kiinteistön ilmeen

Mikäli talon sokkeli alkaa repsottaa, hilseilee tai lohkeilemaan on sokkelin pinnoittaminen ajankohtaista. Kivijalan maalaus on kosmeettinen toimenpide, jolla talosta saadaan kokonaisuutena huolitellun näköinen.

Vertaile kivijalkojen maalauksia tekevät yritykset

Riippumatta sokkelisi kunnosta tai sen maalaustarpeesta, Kodinplazasta löydät juuri tarpeitasi vastaavan yrityksen. Kun kivijalkaa aletaan maalaamaan, huomioi ainakin:

  • Sokkelin paikkaukset
  • Sokkelin kaivaminen esiin
  • Itse pinnoitustyön tekeminen

Tarjouspyyntöjä

Sokkelin maalaaminen

Sokkelin pituus n.51 m, korkeus n. 30 cm. Pinta aika siisti. Ei maalattu. Muutama pieni halkeama rappusten vieressä. Voi kyllä käydä katsomassa ennen tarjousta.

Paikkakunta Kouvola
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pohjan pinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Miksi sokkeli maalataan?

Kannattaa huomioida, että sokkelin pinnoittaminen maalauksella on pääasiassa kosmeettinen toimenpide, jolla kohotetaan rakennuksen ulkonäköä. Vedenpitoon maalauksella ei ole merkitystä, vaan sen tekee kunnollinen salaojitus sekä kaadot rakennuksen reunuksista.

Kivijalan maalaustyön suorittaminen

Ensimmäiseksi sokkeli tulee pestä huolellisesti sekä peittää isoimmat kolot käyttäen betonipitoisia tasoitteita. Itse maalausta ei kannata tehdä suorassa auringonvalossa, sillä silloin maalatut kohdat kuivuvat liian nopeasti, eivätkä ehdi tarttumaan kunnolla maalattuun pintaan.

Väriksi voidaan valita tavallisin harmaa, mutta monia muitakin värejä sokkelien maalaukseen on tarjolla. Laajasta valikoimasta voidaan etsiä myös tavallista harmaata talon värin paremmin sointuva värivaihtoehto. Kivijalka voidaan maalata käyttäen perinteistä telaa tai sivellintä.

Kilpailuta sokkelin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä