Betonin maalaus

Tarvitsetko palvelua betonin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta betonin maalaus

Betonin pintakäsittely

Betonipintoja voi löytyä sisä- sekä ulkotiloista. Tavallinen betonipinta voi olla tylsää katseltavaa tai pölyävää. Maalaamalla betonipinta saadaan betonille suojaa sekä huoliteltu ulkonäkö.

Vertaile betonipintojen maalaustyö

Riippumatta siitä millainen betonipinta tarvitsee maalausta tai pintakäsittelyä, Kodinplazasta löydät betonin pintakäsittelyn ammattilaiset. Betonia voi löytää:

  • Betonin peseminen ja imurointi
  • Betonin valmistelu maalille
  • Maalaustyö itse betonille

Betonia löytyy monista eri kohteista

Betonipintoja voi löytää niin katosta, lattiasta kuin seinistäkin. Betonin maalaukseen on tarjolla useampia erilaisia maaleja sekä pinnoitteita. Tavallisesti betonipinta maalataan, jotta se olisi siistimmän oloinen sekä viihtyisämpi.

Betonipintojen maalaus alkaa pohjatöillä

Betonin pohjatöihin kuuluu betonipintojen siivoaminen erilaisesta irtoroskasta sekä tasojen imurointi irtopölystä. Siivouksen jälkeen pinta kannattaa käydä läpi maalipesulla, joka irrottaa betonipinnasta rasvat sekä muut epäpuhtaudet. Kun pinta on saatu puhdistettua, tulee pinnan antaa kuivua mahdollisimman hyvin.

Mikäli betonin pinnassa on sementtiliimakerros, tulee se poistaa hionnalla tai suolahapolla. Menetelmä vaihtelee tilan mukaan. Kun sementtiliimakerros on saatu irrotettua pinnasta, tulee liimakerroksesta aiheutuneet jäämät poistaa. Myös erilaiset kuopat, kolot ja halkeamat voidaan täyttää epoksikitillä tai epoksimaalin ja hiekan avulla. Mikäli koloja on täytetty, tulee ne kohdat hioa sekä poistaa hiontapöly

Kun kaikki tarvittavat pohjatyöt on tehty, voidaan itse betonia alkaa maalaamaan. Betoniin voi käyttää esimerkiksi epoksimaalia, joka voidaan levittää käyttäen monia erilaisia maalaustapoja.

Kilpailuta betonin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä