Betonin maalaus

Betonin maalaus

Betonin maalaus

Tarvitsetko palvelua betonin maalaus?

Kilpailuta betonin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betonin maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 30.12.2020 klo 10:12

Erilaisia betonipintoja löytyy niin sisä- kuin ulkotiloista. Betonin maalaaminen antaa betonille suojaa sekä huolitellun ulkonäön.

Mitä maksaa betonin maalaus?

Katso hintasivu: Betonin maalaus hinta

Saako betonin maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betonin maalaus saa kotitalousvähennystä. Betonin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 betonin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Betonia löytyy monista eri kohteista

Betonipintoja voi löytää niin katosta, lattiasta kuin seinistäkin. Betonin maalaukseen on tarjolla useampia erilaisia maaleja sekä pinnoitteita. Tavallisesti betonipinta maalataan, jotta se olisi siistimmän oloinen sekä viihtyisämpi.

Betonipintojen maalaus alkaa pohjatöillä

Betonin pohjatöihin kuuluu betonipintojen siivoaminen erilaisesta irtoroskasta sekä tasojen imurointi irtopölystä. Siivouksen jälkeen pinta kannattaa käydä läpi maalipesulla, joka irrottaa betonipinnasta rasvat sekä muut epäpuhtaudet. Kun pinta on saatu puhdistettua, tulee pinnan antaa kuivua mahdollisimman hyvin.

Mikäli betonin pinnassa on sementtiliimakerros, tulee se poistaa hionnalla tai suolahapolla. Menetelmä vaihtelee tilan mukaan. Kun sementtiliimakerros on saatu irrotettua pinnasta, tulee liimakerroksesta aiheutuneet jäämät poistaa. Myös erilaiset kuopat, kolot ja halkeamat voidaan täyttää epoksikitillä tai epoksimaalin ja hiekan avulla. Mikäli koloja on täytetty, tulee ne kohdat hioa sekä poistaa hiontapöly

Kun kaikki tarvittavat pohjatyöt on tehty, voidaan itse betonia alkaa maalaamaan. Betoniin voi käyttää esimerkiksi epoksimaalia, joka voidaan levittää käyttäen monia erilaisia maalaustapoja.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Betonin maalaus

Kilpailuta betonin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä