Patterin maalaus

Tarvitsetko palvelua patterin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi maalausyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta patterin maalaus

Lämmityspattereiden maalaus

Sisäremontin yhteydessä lämmityspatterit jäävät helposti huomioimatta. Kun sisätiloihin tehtävä pintaremontti valmistuu, voivat tummentuneet tai muuten viimeistelemättömät patterit osua häiritsevästi silmään. Maalaamalla lämmityspatterit voidaan niistä saada siistit sekä raikkaat.

Vertaile lämmityspattereiden maalaustyö

Olkoon sinulla millainen patteri tahansa, Kodinplazasta löydät maalaustöitä pattereille tekevät yritykset. Pattereiden maalaustöihin kuuluu:

  • Oikean maalin valitseminen
  • Patterin pinnan hionta ja valmistelu
  • Maalaustyön tekeminen patterille

Maalatut lämpöpatterit tekevät viimeistellyn ilmeen

Lämpöpatterit jäävät sisäremonteissa helposti remonttialueen ulkopuolelle. Niitä ei välttämättä osata ajatella tai niihin ei uskalleta koskea. Pattereita voidaan kuitenkin maalata ja näin niistä saadaan taas siistin sekä huolitellun näköiset.

Pattereiden pintakäsittelyn työvaiheet

Kuten lähes kaikissa muissakin maalaustöissä on huolellisten pohjatöiden tekeminen tärkeää hyvän lopputuloksen kannalta. Kun pohjatyöt on tehty oikein sekä kunnollisesti, pysyy maali varmasti maalatussa pinnassa kiinni sekä on lopputulokseltaan tasainen.

Patterit kannattaa hioa hiontatyynyillä, jotta kaikkiin pieniin koloihin päästään käsiksi. Mikäli patterissa on oikein pinttynyttä likaa, voidaan se poistaa hiomalla hiomapaperilla. Jos patterissa on ruostekohtia, tulee ne hioa aivan metallille asti sekä käsitellä ruosteenestolla.

Kun hiominen on saatu päätökseen, tulee hiomapölyt poistaa patterin pinnalta. Pölyjä voidaan poistaa tärpätillä, lakkabensiinillä tai aivan tavallisella kostealla rätillä. Paljaita metallikohtia olisi kuitenkin parempi puhdistaa jollakin muulla kuin tavallisella vedellä.

Pinnan ollessa sileä sekä puhdas, voidaan itse maalausurakka aloittaa. Pattereihin tulee valita lämpöä kestävä sekä metallipinnoille soveltuva maali. Kiiltoasteita sekä värisävyjä on käytettävissä monenlaisia, joten oman sävyn löytäminen onnistuu helposti. Kun maalausta suoritetaan, ei patteri saa olla kuumia, joten paras aika patterin maalauksille on silloin kun lämmitystä ei käytetä.

Kilpailuta patterin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä