Patterin maalaus

Patterin maalaus

Patterin maalaus

Tarvitsetko palvelua patterin maalaus?

Kilpailuta patterin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Patterin maalaus – Mitä tarkoittaa patterin maalaus?

Päivitetty: 25.07.2020 klo 23:07

Pattereiden tai lämpöpattereiden maalaaminen voi tulla ajankohtaiseksi, kun niistä halutaan tehdä esimerkiksi saman värinen seinän kanssa tai kun niiden vanha maalipinta alkaa irrota.

Mitä maksaa patterin maalaus?

Katso hintasivu: Patterin maalaus hinta

Saako patterin maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta patterin maalaus saa kotitalousvähennystä. Patterin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 patterin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Maalatut lämpöpatterit tekevät viimeistellyn ilmeen

Lämpöpatterit jäävät sisäremonteissa helposti remonttialueen ulkopuolelle. Niitä ei välttämättä osata ajatella tai niihin ei uskalleta koskea. Pattereita voidaan kuitenkin maalata ja näin niistä saadaan taas siistin sekä huolitellun näköiset.

Pattereiden pintakäsittelyn työvaiheet

Kuten lähes kaikissa muissakin maalaustöissä on huolellisten pohjatöiden tekeminen tärkeää hyvän lopputuloksen kannalta. Kun pohjatyöt on tehty oikein sekä kunnollisesti, pysyy maali varmasti maalatussa pinnassa kiinni sekä on lopputulokseltaan tasainen.

Patterit kannattaa hioa hiontatyynyillä, jotta kaikkiin pieniin koloihin päästään käsiksi. Mikäli patterissa on oikein pinttynyttä likaa, voidaan se poistaa hiomalla hiomapaperilla. Jos patterissa on ruostekohtia, tulee ne hioa aivan metallille asti sekä käsitellä ruosteenestolla.

Kun hiominen on saatu päätökseen, tulee hiomapölyt poistaa patterin pinnalta. Pölyjä voidaan poistaa tärpätillä, lakkabensiinillä tai aivan tavallisella kostealla rätillä. Paljaita metallikohtia olisi kuitenkin parempi puhdistaa jollakin muulla kuin tavallisella vedellä.

Pinnan ollessa sileä sekä puhdas, voidaan itse maalausurakka aloittaa. Pattereihin tulee valita lämpöä kestävä sekä metallipinnoille soveltuva maali. Kiiltoasteita sekä värisävyjä on käytettävissä monenlaisia, joten oman sävyn löytäminen onnistuu helposti. Kun maalausta suoritetaan, ei patteri saa olla kuumia, joten paras aika patterin maalauksille on silloin kun lämmitystä ei käytetä.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Patterin maalaus

Kilpailuta patterin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä