Kaivuutyöt

Kaivuutyöt – Mitä tarkoittaa kaivuutyöt?

Kaivuutyöt

Tarvitsetko palvelua kaivuutyöt?

Kilpailuta kaivuutyöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kaivuutyöt – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 17.05.2023 klo 09:05

Erilaisia kaivuutöitä tehdään jatkuvasti. Maankaivuutyöt, myös maanmuokkaus, voi tarkoittaa esimerkiksi pohjatöitä rakennusten perustuksille, kunnallistekniikan maatöitä tai vaikkapa maansiirtoa.

Mitä maksaa kaivuutyöt?

Katso hintasivu: Kaivuutyöt hinta

Saako kaivuutöistä kotitalousvähennystä?

Palvelusta kaivuutyöt saa kotitalousvähennystä. Kaivuutyöt on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kaivuutöiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kaivuutöitä moneen lähtöön

Erilaisia kaivuukohteita on tarpeesta riippuen hyvinkin monenlaisia. Yleensä kaivuutyötä tarvitaan, kun halutaan asettaa jotakin maan alle. Tavallisimmin tämä on rakennuksen tai muun kiinteistön perustukset sekä niille tulevat kunnallistekniikat. Kaivuutöiden yhteydessä erilaisten maa-ainesten sekä rakennelmien väliin asennetaan suodatinkankaat, jotta kosteus liikkuu oikein maan-alla.

Esimerkkejä kaivuutöistä

  • Erilaisten massojen vaihdot
  • Nurmialueiden muokkaukset ja tasaukset
  • Salaojien kaivaminen
  • Avo-ojat
  • Kaapeliojat
  • Pohjakaivuutyöt
  • Viemäri- ja vesijohtotyöt

Kaivuutöihin kuuluu laaja-alainen kirjo erilaisia maatöitä, tästä syystä kaivuutöitä voitaisiin melkein kutsua ennemmin maanmuokkaukseksi. Itse kaivamisen lisäksi kaivuutöihin lukeutuu myös erilaiset täytöt. Täytettäviä materiaaleja ovat esimerkiksi erilaiset kiviainekset, mullat sekä hiekat.

Moninaisten kaivuutöiden johdosta tekijäksi tarvitsemaasi kaivuutyöhön kannattaa valita sellainen yritys, jolla on sopivat välineet sekä kalusto tarvitsemaasi työhön.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kaivuutyöt

Kilpailuta kaivuutyöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä