Paljun rakentaminen

Paljun rakentaminen hinta

Paljun rakentaminen

Paljonko maksaa paljun rakentaminen?

Paljun rakentamisen hinta on keskimäärin 550 €

Hinnan vaihteluväli 440 € – 732 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Paljun rakentamisen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Paljun rakentaminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 07.05.2022 klo 08:05

Paljun rakennuttaminen maksaa keskimäärin noin 800 € – 5.000 € paljun tyypistä, koosta, varustelusta ja tarvittavista pohjatöistä riippuen. Esimerkiksi pelkän paljun alustan rakentaminen voisi maksaa 900 €. Kokonainen palju asennettuna voisi maksaa yhteensä 3.500 €.

Miten paljun rakentamisen hinta muodostuu?

Paljun rakentamisen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • rakennetaanko palju alusta loppuun vai käytetäänkö valmista kylpytynnyriä
  • paljun vaatimat pohjatyöt, kuten alustan teko
  • kylpytynnyrin kamiinan rakentaminen tai asentaminen
  • pohja- ja rakennustöissä tarvittavat työvälineet, -koneet ja –tarvikkeet sekä oikeat menetelmät

Usein palju ostetaan koottavana valmismallina, jossa vaihtoehtoisesti tulee tai ei tule tulipesää mukana. Näin ollen suurin työaika paljun rakentamisen kannalta menee pohjatöiden valmisteluun sekä tekemiseen. Hyvät pohjatyöt ottavat aikansa, kun taas itse kylpytynnyrin pystyttämiseen ei kulu yleensä kauaa aikaa valmiskomponenttien ansiosta. Lisäksi kamiinan asennus ja erilaiset viimeistelytyöt vaativat oman osansa.

Saako paljun rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta paljun rakentaminen saa kotitalousvähennystä. Paljun rakentaminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 paljun rakentamisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa kylpytynnyrin rakentamisesta

Ennen itse kylpytynnyrin rakennusvaihetta on suunnitteluvaihe, jossa kylpytynnyrille mietitään hyvä paikka. Kylpytynnyrin paikkaa valittaessa kannattaa miettiä kuinka vesi sekä mahdolliset lämmityspuut saadaan tynnyrille helposti sekä tarvitaanko tynnyrille näköesteitä. Myös ilmansuunnan valinnalla on merkitystä, sillä halutaanko, että kylpytynnyriin osuu esimerkiksi aamu- tai ilta-aurinko.

Ensimmäisenä ennen kylpytynnyrin asettamista paikoilleen, tulee kylpytynnyrille valmistaa oikeanlainen pohja. Tynnyrille kertyy painoa, erityisesti kun se on täytettynä vedestä. Kun pohja on tehty oikein, ei tynnyri pääse kallistumaan tai mahdollisesti uppoamaan maaperään. Pohjatöitä tehdessä kannattaa myös miettiä, miten vedet johdetaan pois kylpytynnyristä.

Usein kylpytynnyri ostetaan valmiina pakettina, jolloin pohjatöiden lisäksi asennettavaksi jää kamiinan sekä lämmitysputkien asentaminen. Kun kaikki on saatu asennettua ja palju käyttövalmiiksi, on suositeltavaa koekäyttää tynnyriä.

Kun paljun kaikki osa-alueet ovat kohdillaan, saa kylpytynnyristä pitkäikäisen sekä miellyttävän rentoutumiskohteen jossa myös vieraat pitävät.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Paljun rakentaminen hinta

Kilpailuta paljun rakentaminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä