Betonin korjaus

Betonin korjaus

Betonin korjaus

Tarvitsetko palvelua betonin korjaus?

Kilpailuta betonin korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betonin korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.11.2022 klo 13:11

Ajan myötä betoniin saattaa syntyä saumoja, halkeamia tai muita vaurioita. Betonin korjaaminen, paikkaus tai kunnostus kasvattaa sen käyttöikää.

Mitä maksaa betonin korjaus?

Katso hintasivu: Betonin korjaus hinta

Saako betonin korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betonin korjaus saa kotitalousvähennystä. Betonin korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 betonin korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa betonipintojen paikkaamisesta ja korjaamisesta

Betonin pintaan syntyy säröjä ja halkeamia korroosion aiheuttamana ja betonin rasituksen vuoksi. Ajan kuluessa pienien halkeamien ja säröjen kautta betoniin tunkeutuu vettä, kosteutta ja ilmansaasteita, mitkä nopeuttavat betonin alkanutta rapautumista ja korroosiota.

Betonin korjaaminen riippuu vaurioiden laajuudesta, vauriotyypistä sekä sijainnista. Betonikorjaukseen käytetään vauriosta ja sisä- tai ulkotilan betonin korjauksesta riippuen erilaisia korjausmenetelmiä ja -aineita.  Pienien halkeamien korjaukseen voi riittää betonin injektointi ja pinnoitus. Suurempien betonikorjausten suorittaminen tulee yleensä arvioida tapauskohtaisesti – parhaan ja kestävimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Betonin korjaus

Kilpailuta betonin korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä