Betonityöt

Betonityöt

Betonityöt

Tarvitsetko palvelua betonityöt?

Kilpailuta betonityöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betonityöt – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 25.12.2022 klo 07:12

Erilaisia betonitöitä tarvitaan useilla eri työmailla. Betonityö voi tarkoittaa esimerkiksi betonivalua, anturan valua, sokkelivalua, juotosvalua, harkkovalua, muottivalua tai vaikkapa pilarivalua.

Mitä maksaa betonityöt?

Katso hintasivu: Betonityöt hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betonityöt saa kotitalousvähennystä. Betonityöt on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 betonitöiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Mitä on betonin tehtävä?

Betoni on rakentamisessa käytettävää massaa, jota voidaan hyödyntää melkeinpä missä tahansa rakentamisen eri vaiheessa. Tyypillisesti betonia tuodaan työmaalle nestemäisessä muodossa, jotta betoniraaka-aines voidaan valaa haluttuun muotoon. Kovaksi, kiinteäksi ja kivimäiseksi aineeksi betoni kovettuu sen raaka-aineidensa kemiallisen prosessin kautta. Usein betonin osa-alueita ovat sementti, vesi, runkoaineet sekä mahdolliset lisä- ja seosaineet.

Miksi betonitöitä kannattaa suunnitella?

Betonitöissä on olennaista huolehtia asianmukaisesta suunnittelusta työmaalla, jotta esimerkiksi valujen eri vaiheet sujuisivat esteettömästi sekä suunnittelun budjetin raameissa.

Muotteja betonitöihin – miten?

Muotteja betonitöihin voidaan tehdä esimerkiksi lautatavarasta. Myös erilaiset valmiit tai vuokrattavat muottijärjestelmät ovat käytössä monissa eri projekteissa.

Mitä tarkoittaa betonivalu tai juotosvalu?

Betonivalu kuvaa prosessia, jossa nestemäisessä muodossa oleva betoni valetaan muottien sisään. Muottien avulla voidaan valaa esimerkiksi pientalon perustukset. Juotosvalu puolestaan tarkoittaa prosessia, jossa vaikkapa seinäelementit ja ontelolaatat saumataan pumppumassalla.

Mitä tarkoittaa anturan tai sokkelin valu?

Anturalla tarkoitetaan yleensä rakennuksen perustusten alimmaista osaa, jonka avulla rakennuksen paino voidaan jakaa maapohjalle. Anturan valu tehdään tyypillisesti ennen sokkelin valua. Sokkeli rakennetaan anturan päälle ja sen tehtävä on siirtää yläpuolisten seinien painokuorma edelleen perustuksille.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Betonityöt

Kilpailuta betonityöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä